Jak w temacie, wykonuje profesjonalny serwis amortyzatorów, rowerów i innych części w umiarkowanych cenach. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 604-824-381. Pzdr
Kraków[/b]
Jak w temacie, wykonuje profesjonalny serwis amortyzatorów, rowerów i innych części w umiarkowanych cenach. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 604-824-381. Pzdr
Kraków[/b]
Ze swej strony moge szczerze polecic serwis u Dominika!
Zrobil mi kompletny serwis piast i amortyzatora. Wszystko wyglada cacy i najwazniejsze za usluge zaplacilem polowe ceny, jaka za takie rzeczy liczy sobie Kali albo inne dobre, sprawdzone serwisy!! No i trwalo to 2 dni, a ostatnio Kali trzymal mi amortyzator prawie 2 tygodnie...![]()
I will beat my ass today to kick yours tomorrow
Mam w planach otwarcie serwisu na wiosnę więc z rowerami będę kręcił cały rok :) i mam nadzieję że powierzy mi swój sprzęt grono BikeholikówJeszcze nie mam lokalu więc serwis przeprowadzam u siebie na pl.Matejki - mam tam swoje pomieszczenie ale nie ma dostępu z ulicy więc umawiam się na telefon (powyżej).
Jak będę już wiedział gdzie się otworzę na pewno dam znać :]
Mnie czeka koło do zrobienia, zaplatasz?
Ściągać spodnie, ściągać majty
Ściągać buty, ściągać rajty
By życie miało jakiś sens ...
Chcemy luzu, chceeemy jeździć
Moje niektóre części np: Reba przeszły przez ręce Dominika i wszystko było zrobione bardzo dobrze.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Czy podejmujesz sie naprawy dampera 5 elemet (sprezyna)? Wyciek oleju- brak tlumienia.
Witam wszystkich Bikeholików,
Zawsze jest jakiś lekki opór żeby pisać pochwały na forum, bo pojawiają się zarzuty, że znajomy, że nagabywanie itd... Ale skoro wszystko zrobione od strzała, profesjonalnie i w umiarkowanej cenie to czemu siedzieć cicho???
Dziś pan kurier przywiózł paczuszkę z Ninety Six-em i po 3 godzinach bike był już po "zerówce" u Dominika - przeglądnięty, wyregulowany, ustawiony. Wszystko w fajnej atmosferze, bezproblemowo i miło. Na wszystkie nurtujące pytania dostałem wyczerpujące odpowiedzi - a nawet więcej... No ale jak ktoś ma tak pokaźną gablotkę z pucharami i tyle lat doświadczenia to nie ma siły żeby nie ogarniał tematu... :)
Tak więc polecam szczerze serwis Dominika, ja z pewnością jeszcze nie raz skorzystam.
••• http://ComeOn.pl ••• http://Zima.ComeOn.pl •••
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks