eh nadludzie
8:29 ale sam nie wiem jak to wykręciłem bo zwykle jakies niecałe 9 min.
roweru nie mam typowo xc ale przyznaje sie do tego ze nie mam formy i za dużo jedzenia pochłaniam![]()
eh nadludzie
8:29 ale sam nie wiem jak to wykręciłem bo zwykle jakies niecałe 9 min.
roweru nie mam typowo xc ale przyznaje sie do tego ze nie mam formy i za dużo jedzenia pochłaniam![]()
...
Moderator![]()
![]()
Zmien tam czasz na nowy i moj login :):):)
Pzdro
Jeszcze dzis pojade zobaczymy, jak ktos chce jechac ze nie oszukuje to sie ustawmy!!!
Godzina tak popoludniu 14-15!!!
Pojechałem wczoraj po MTB MICHAŁOWICACH i po obiadku i wyszło mi ale będzie śmiech na sali 9:47 ---![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...no ale tak sobie myślę, że za tydzień może sie uda poprawić bo jutro biorę rower i w TATRY tam będziemy kręcić rekordy w Kościeliskiej :)
Osatecznie (juz wiecej nie jade dopiero za kilka tyg.)
5:19min
Nie denerwuje was wiecej![]()
![]()
Gdzie jest start i gdzie meta?
Na podstawie tego co piszecie to domyślam się, że start pewnie w miejscu gdzie zaczyna się kostka, tak?
Meta przy mijaniu zoo?
piotreek, start tak jak piszesz a meta jak mijasz kasę ZOO
Dzisiaj zrobiłem sobie objazd trasy maratonu krakowskiego i postanowiłem włączyć stoper na podjeździe pod zoo. Ostatnio nawet noga ładnie podaje a do tego wiatr wiał w dobrą strone.Od początku kostki do bramy zoo wyszło mi 5,44.
Pozdrawiam!
jakby zrobił oficjalny kontrolowany czas i niezależny ,wyniki nie były by już takie różowe
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks