Kojarzy ktośz Was czy gdzieśw necie można znaleźć dane na temat aktualnej ilości i lokalizacji ścieżek orwerowych i mapkę??
Kojarzy ktośz Was czy gdzieśw necie można znaleźć dane na temat aktualnej ilości i lokalizacji ścieżek orwerowych i mapkę??
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dzięki ale qcze w takim formacie mi sięnie nada. muszę to wkleić do worda a jak to jeszce sie zmniejszy to już nic nie będzie widać, ale wielie dzięki.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja znalazłem takie coś kiedyś na imprezie org przez ENEAS i w punkcie informacji miejskiej w pawilonie Wyspiański 2000 na pl. Wszystkich Świętych... (mapka krk na imprezie, a atlas za friko w tym punkcie)... Naprawdę fajna publikacja ten atlas, można się czegoś ciekawego dowiedzieć o terenach gdzie się jeździ i coś nowego w okolicach odkryć... Co prawda jest raczej dla niedzielnych wycieczek (43km => 4,5h jazdy), ale trasy niektóre są ciekawe, a niektóre po górach, więc dla każdego coś miłego... A wykonanie jak na darmową publikację - bajeczne, podobne coś ostatnio za 25zł widziałem o samej Jurze...
link do zdjęcia: http://www.iv.pl/images/8p81w7hn1i7chypkzk1k.jpg
P.S.: Ładne mam prześcieradło? :P
O dzięki - jutro tam zajrzę.
Nie wałkoni, a takich ludzi w rządzie nam potrzeba :)
najlepsza ta mapka na gazecie ze "swoCZOwicami" :D
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks