Podobno 1, 3, 4 i 5 też... Później, jak już zaliczy się wreszcie warunek z matmy, na drugim roku jest już łatwiej ;pNapisał klima
off top sory z górki
majcazaliczona w terminie :D ja mam taki problem ze robie wszystko od razu , zeby było dobrze i z głowy wiec teraz jak mam projekty z rózncyh dziedzin to jakos czs schodiz na to, aaaaaaa sie obaczy
teraz do spania a jutro rower i piła do plecaka![]()
![]()
...
pozwole sobie oznajmi ze niebieski ten taki od zoo na doł potem kamedułu i tak na okolo jest przejezdny :D
wogóle jeszcze pare drobncyh scieżek i bedzie posprzątane![]()
...
Niestety dawno temu, ale chciałem ci dać okazję do pojeżdżenia i wyżycia się siekierką, przy okazji oczyszczając jeśli taka by była potrzeba jedne z moich ulubionych szlaków w lasku :)Napisał klima
Podoba mi się Wasza postawa kolego KlimaNapisał klima
![]()
Ptica kiedyś robił coś podobnego:
http://ptica.gniazdo.org/czyn/czyn/index.htm
i odgrażał się niedawno że wznowi działalność![]()
Ja też trochę walczę z agresywną przyrodą zabierającą nam szlaki głownie za pomocą sekatora, przeważnie Zakrzówek i Bodzów, tyle że w niektórych miejscach to trochę walka z wiatrakami.
Chętnie się podłączę pod jakąś akcję, pracowałem jako drwal na Saharze więc mogę się przydać.
no jak na Saharze to czekam z niecierpliwością na przydatne wskazówki
a kolega Pitca jest jak dla mnie prze gosc zeby siekierą rąbac takie drzewa, no ale jak kto co lubi![]()
...
Próbowałem się dzisiaj przebić czerwonym spod Kopca Piłsudskiego w stronę ronda w Chełmie, niestety po skręcie w lewo zgodnie ze szlakiem, dość spore drzewa zagrodziły mi drogę. Nie wiem jak sytuacja wygląda dokładniej, bo byłem w nocy i nie dużo było widać.
Ale i tak respekt! Duża część szlaków jest już oczyszczona, czasami pojedyncze większe gałęzie, ale w morzu liście to nie taki duże zmartwienie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks