Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: 09.09.09 - last minute

No i trasa zaliczona. Nie do końca taki jak był plan, ale nie było źle. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=uayqdjcvebfwnixm https://picasaweb.google.com/1033061...CMrrl-TW7L_NLA Dla mnie nie wszystkie zjazdy były takie łatwe, może brak umiejętności a może też dla tego że sztywniak. Zjazd zielonym między Plebańską a Kotoniem miejscami dla mnie masakra (6 i 7 zdjęcie a było i gorzej, trzeba było sprowadzać) Pod Kotoń faktycznie pchanie i to dość ciężkie (bez roweru było by tam ciężko teraz, a w spd po śliskich kamieniach to była masakra- zdjęcie 8,9), ale zjazd żółtym bardzo fajny i długi :). Czarny z Pcimia na Kudłacze też dla mnie w jednym miejscu nie do podjechania(może nie szlakiem inną drogą by się dało). Za kudłaczami zły wariant obrałem bo dalej znów czarnym i też nie obyło się bez pchania. Z obserwatorium na Lubomirze już czerwonym do Myślenic już całkiem przyjemnie. W sumie dla mnie Myślenice nie znany jeszcze rejon a dość ciekawy, w przyszłym roju (może i jeszcze w tym) będę częściej objeżdżał.

Mam zapał na mały filmik rowerowy w Wolskim, ktoś się wybiera do godziny ? ogólnie sucho jest, off road można.

Jacek

W dniu dzisiejszym jeszcze piękniejsze światło, tak więc ponawiam:

Lasek Wolski i okolice. Najlepiej przy ZOO obok przystanku, godz 14.00. Wczoraj pojechałem sam i z konieczności musiałem nakręcić sam siebie a wolę innych bo tak lepiej wychodzi.

http://www.youtube.com/user/toshirox.../0/2nYLReL1pKM

Jacek
    Ostatnio edytowane przez jacekddd ; 16.10.11 o 11:45

Fajne ale brak drugiej osoby spowodowało że nie ma dynamizmu w filmie. Czyli brak ruchu kamery.
    Kiedyś może zgadamy się na jakieś kręcenie

Tak masz z tym filmem rację. Dynamizm można odzyskać przez zwiększenie częstotliwości przejść pomiędzy ujęciami ale średnio jedno zajmowało mi po 5min a jak widać nie ma tu jakiejś finezji, tricków, zwykła jazda. Plus trzeba się jeszcze przemieszczać pomiędzy lokalizacjami. Czyli wszystko to czas i jeszcze raz czas. Na Twoją Królik sugestię by spróbować coś razem pomyślałem sobie, jasne, może kiedyś się zgadamy tylko pewnie z czasowo jak zawsze będzie kłopot. Przypomniałem sobie też, że to chyba Twoje filmy oglądałem jakiś czas temu a były świetnie zrobione i zmontowane. Respekt. Jeśli więc mi się coś nie pokręciło to powiem tak, chętnie przyjadę na naukę a może i jakiś pomysł uda mi się dorzucić. Zawsze praca w grupie daje lepsze efekty niż samemu.

Jacek

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia