Myślenice - Plebańska - Kotoń - Bania - Łysina - Kamiennik - Ukleina - Myślenice
Jak by ktoś miał ochotę to jutro jadę się poszwędać
Myślenice - Plebańska - Kotoń - Bania - Łysina - Kamiennik - Ukleina - Myślenice
Jak by ktoś miał ochotę to jutro jadę się poszwędać
Było fajnie - co prawda samemu nudno ale przynajmniej nikt mnie nie poganiał![]()
http://picasaweb.google.pl/Pasieczkin/090909#
Rewelacyjny zjazd z Kotonia do Pcimia - 5 km atrakcji
a... i Marcina z qumlem spotkałem - ćwiczy koleżka, ćwiczy
Pozazdrościć czasu
widziałem cie rano jak się pakujesz do auta a ja do pracysię wybierałem
ten zjazd do pcimia fajny ja go zawsze do góry robiłem
heheh - za to jutro zapierdzielam bo muszę dzisiejsze zaległości odrobić![]()
Dzieki Pasiek za wskazanie drogi! Niestety troche sie pogubiliśmy jak zjeżdzaliśmy z Ukleiny ale traska bardzo przyjemna![]()
Ps: fajnie tak spotkać znajomego na wyrypiePZDR!
Witam, chciałem przejechać właśnie taką trasę w najbliższych tygodniach (Z Myślenic czerwonym przez Plebańską Górę, zielonym na Groń, żółtym do Pcimia, czarnym na Kudłacze, czerwonym lub czarnym na Lubomir, z powrotem żółto zielonym na Kamiennik, dalej zielonym na Chełm, następnie na Ukleina jakoś i do Myślenic) i zastanawiam się na ile ona jest przejezdna a ile trzeba pchać (sprowadzać) rower (zarówno chodzi o warunki jak i o cięższy teren). Na zdjęciach Pasieczkina opisane jest że pod kotoń "nie było łatwo". Ludzie którzy tam jeżdżą może udzielą jakiś informacji - byłbym wdzięczny, w końcu zdjęcia sprzed 2 lat a ja nigdy tam nie byłem.
Łoj dawno to było- traska fajna, zjazdy wszystkie łatwe a podjazdy zależą od twojej formy. Na kotoń raczej pchanko dlatego nie było łatwo
. Warto się palnąć tą traską - bardzo urozmajcona
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks