Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 3 4 5
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Temat: ANDO

potwierdzam przyjazne nastawienie obsługi sklepu
    wpadam dzisiaj po dętki i po krótkiej wymianie zdań i przemyśleń dochodzimy do wniosku, że nie potrzebuję tych dętek bo obecne dadzą radę, więc obsługa zaprasza mnie do środka: bierz ten rower do środka, tutaj jest cieplej i zmieniaj sobie te opony ;)
    to w sumie nie jest pierwsza tego typu sytuacja, więc polecam gorąco sklep!

jeśli o serwis chodzi, to tylko raz tam centrowałem koło, jak jeszcze wejście mieli od ulicy Madalińskiego i z tego co pamiętam, było OK, tyle doświadczenia z serwisem ;)

Teraz ja coś dodam, po ostatnim upadku straciłem dwie szprychy kolach Fulcrum do szosy, i tak pojeżdziłem sobie po sklepach z nadzieja że dostane oryginały do nich, ale to jednak graniczy z cudem, jeździłem uparcie aż dotarłem do Ando już w drzwiach jak usłyszał koła Fulcrum to odpowiedz " my się za to nie bierzemy" nie wiem czy te koła parzą, od razu Panu powiedziałem że nie mam zamiaru cokolwiek zostawiać, tylko szprych czy ma, odpowiedz jak zwykle oczywiście że "nie mamy" .
    A teraz kilka słów z mojej strony, wystarczyło trochę pomyśleć i się inwencją twórczą wykazać i za naprawdę 3min roboty udało się mi zreanimować te koła i to jeszcze w kwocie 5zł ale co tam co się wysilać lepiej jakiegoś małolata skasować. A efekty naprawy mogli dzisiaj oglądać Waldek i Ojtet
    I dlatego nigdy żaden mój rower nie był i nie będzie w serwisie i nie pozwolę w nim nikomu grzebać

hehe...całe Ando... ciężki dzień mieli pewnie

Nie dziwię się, że nie chcieli się podjąć. Nie jestem żadnym Ando-fanem, rzadko do nich wstępuję bo mają ubogi asortyment, ale na miejscu serwisanta też bym się Twoimi kołami nie zajął. Jeśli nie mieli nigdy do czynienia z takimi kołami to po co mieli się uczyć na Twoich ezgemplarzach? Jeszcze by coś sknocili, a dopiero potem byś miał pretensje.
    Oczywiście nie ma co gdybać, ale besztanie jakiegoś serwisu za to, że nie chciał się podjąć naprawy (tak jak wspomniałeś i kilka innych w Krakowie), uważam za nieco bezpodstawne.

Dystrybutorem fulcrumów jest zdaje się Wertykal w Zabierzowie.

Dobrze że od razu Ci powiedzieli że się na tym nie znają a nie udawali profesjonalistów jak to miało miejsce RowMixie.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia