Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 5 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Temat: ANDO

ANDO

"Powinni tego zabronić"

Omijać szerokim łukiem.
    Serwis - totalna porażka, zakupy - obiecywanie złotych gór a potem ceny jak wyższe niż w każdym sklepie w siecie, no i ten gadający o wszystkim i o niczym pan Andrzej! matoł ględzi i ględzi o niczym a nic konkretnego i na temat nie umie powiedizeć.

NIEpolecam
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Też korzystam (a raczej korzystałem) czasami z ich serwisu i mam mieszane uczucia, raz im wyjdzie a raz nie. Zmieniałem niedawno napęd i stwierdzili, że do mojego bika maja tylko korbę na kwadrat, więc dodatkowo musiałem zapłacić przy wymianie za support (na razie wszystko się dobrze kreci choć po tygodniu od wymiany w nowym łańcuchu pękło mi ogniwko i dołożyli mi dodatkową spinkę). Chciałem też żeby rozwiązali mi problem z pękającymi szprychami w tylnym kole i też była kupa pomysłów, że niby źle zaplecione itp. Obecnie to wolę sobie sam pogrzebać przy rowerku, a zaoszczędzoną kasę wydać na lepszy sprzęt ewentualnie odpowiednie klucze.
    Co do sklepu to wiadomo sieci cenowo nic nie przebije, a niestety z ofertą też ubogo, bardzo marna nieprofesjonalna strona internetowa, co w dzisiejszych czasach to jak gwóźdź do trumny. Troszkę mało miejsca w środku jakoś tak ciasno i klaustrofobicznie. Przed sklepem nie ma gdzie przypiąć rowerka.
    Podsumowując dobry serwis dla zwykłych rowerzystów z prostymi problemami.
    Mam nadzieję, że będzie to konstruktywna krytyka i chłopaki się poprawią
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć

dobry pomysł żeby takie rzeczy pisać bo poco wydawać kasę na naprawę w takich "profesjonalistów"
    POZDRAWIAM
    BANDJO

http://www.kask.info.pl
    - Zobacz mnie na GoldenLine

Serwis w Ando faktycznie kuleje, ale nie ma problemów z pożyczeniem klucza i naprawy samodzielnie przed sklepem. Stanowczo odradzam zaplatanie tam kół.

Sklep oceniam pozytywnie, można u nich nabyć naprawdę perełki jeśli chodzi o rowery szosowe, w większości sprowadzane z Włoch, jak również amorki w niezłych cenach, jeśli akurat była dostawa. Andrzej i Boguś są otwarci na negocjacje cen, w miarę możliwości ściągną towar na zamówienie. Lubią też pogawędzić na temat inny niż rowery, czasem aż za bardzo(Andrzej) przez co robi się kolejka :D Nie można im zarzucić braku wiedzy, a Boguś potrafi doradzić jak mało kto, szczególnie mniej obeznanym klientom, stawiając bardziej na zadowolenie klienta niż na własny zysk.

Serwis na (-) sklep myślę przeciętny, aczkolwiek idealny dla amatorów, miła atmosfera (+)

Jesli chodzi o serwis w Ando to powiem dwie rzeczy:

1. kiedys nie mogli sobie poradzic z plastikowymi miskami w pakiecie i odkrecali go młotkiem po tej operacji został spory ślad na mufie (dzis rzuciłbym im to na pysk)

2. innym razem oddałem rower do "przeglądu" (nie znałem sie jeszcze na tych klockach)
    kiedy przyjechałem po odbiór okazało się że nic nie zostało zrobione ale kase wzieli jakby było więc bardzo ale to bardzo rzadko mnie tam widzą musi byc nóż na gardle ale i tak nie jest powiedziane że będą pomocni.

Ja jak na razie nie narzekam bo dzis oddali mi bez paragonu kaske za suport kupiony tydzien wszesniej.

Suport nie był wadliwy tylko okazało sie ze mam mini isis a nie zwykły isis
    ...

Bardzo dobry sklep i świetna obsługa, pracują tam ludzie z "rowerową duszą". Polecam negocjowanie cen, a wtedy przekonacie się, że to najtańszy sklep w Krakowie, tańszy niż allegro, cena zależy od umiejętności handlowych nabywającego.
    Co do serwisu - nie wiem, ponieważ nie korzystałem. Jedno jest pewne, zarówno sprzedawcy/właściciele, jak i mechanik Leszek są nbardzo sympatyczni.

ja potwierdzam dziczka. Chlopaki z dusza podchodza , a ze gadaja troche od rzeczy i nie wiedzia jak wyglada karbonowy trek - coz:")
    Za to faktycznie mozna przyjsc pgadac , wage czy klucz porzyczyc - za to bardzo mi si epodobaja. w innych sklepach wiedza o rowerach wcale nie jest wieksza , za to podejscei do klienta jest fatalne , a w ANDO jest miło .

W Ando zawsze mieli dla mnie czas długie pogaduchy i bardzo uprzejma obsługa. To jest czasem ważniejsze niż inne rzeczy.

no wlasnie tez mi sie tak wydaje.
    troche te pogaduchy niedokonca madre , ale przynajmniej sa

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia