hej:) jestem na forum od niedawna i dzis wpadł mi w oko ten wątek :P
hej:) jestem na forum od niedawna i dzis wpadł mi w oko ten wątek :P
O, jednak jest tu temat powitalny.
Witam wszystkich serdecznie. Przypadkowo natrafiłem na to forum.
Jestem z Krakowa, jak pewnie większość użytkowników. Jeżeli chodzi o rejon - Bronowice/Krowodrza Górka. I tu i tu często bywam :)
Rower to STEVENS S4, jeżdżę głównie w celu przemieszczania się, ale jak mam tylko czas to jadę gdzieś rekreacyjnie.
Nie brałem udziału w żadnych grupowych wyjazdach czy maratonach, ale od tego sezonu mam zamiar zacząć.
Może gdzieś się spotykacie? Jest jakiś temat, który tego dotyczy?
Siemano,
są działy MTB i Szosa. Tam są różne tematy gdzie sie ludzie umawiają na jazdę. Szosa to rowery szosowe i szybka jazda asfaltem tylko i wyłacnzie. Mtb to wszelkiego rodzaju szlajanie się po krzakach, lasku, górach itd. Śledź tematy i shoutboxa i na pewno trafisz na wyjazdy. Nie mamy stałych dni a nig godzi.
Pozdro
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
witam Was! Jakiś czas temu sie zapisałem ale tylko udało mi sie rowerować z paroma forumowiczami niż pisać (ale to chyba nawet lepiej)
Rowerek: Hiszpanin na dwóch lisach
Nie słuchaj Paśka ten zawsze buraczy na forum i wszystkich chce skłocić
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks