Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 73 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 721

Temat: Nowi forumowicze!

cichy
    No to teraz dzia?amy tutaj.Kurcze z rozp?du Ziemek i Pigmej w pomara?cz si? oblekli. Propozycja wywali? to teamowicz a jak co? to zapoda? ojciec za?o?yciel i ksywka na czerwono
    A na serio to zamiast teamowicza -bikeholik

Jaki pomara?cz :?: Avatar mam jedyny s?uszny :lol: Co do cz??ci technicznej to zapewne wymaga czasu ale s?dz? ?e ju? wkrótce b?dzie igie?ka

cichy
    No avatar powali? mnie na kolana bardzo patriotyczny.A co do igie?ki to wiem ?e tak b?dzie :!: Przez d?ugie zimowe wieczory w przerwie m?ócki na trena?erach nawali si? postów ?eby na lato by? zapas wystarczaj?cy

ChuckNorris
    Cytat Napisał skrzynia
    Cytat Napisał margab
    Trza te? ?ama? linie w opisach forumowiczów
    Dok?adnie, i najlepiej ograniczy? ilo?? znaków, bo kolumna z avatarami jest przez taki opis za szeroka...
    Ilo?? znaków niestety nie wp?ywa na lamanie lini np. w opisie "Rower", ale spróbujemy r?cznie nada? takie w?a?ciwo?ci tej rubryce. Na razie ta rubryka do 40 znaków, powy?ej 15 znaków juz rozszerza pole z Avatarami. Przepraszam, je?eli komu? uci??o nazw? roweru, trza go wpisa? jeszcze raz. Opiszcie funkcje, jakie widizeli?cie na innych forach i wydaj? si? wam przydatne, moze uda si? cz??? z nich uskuteczni? w miar? mo?liwo?ci
    ps. @ margab ....?? ju? jest ; mój avatar jest ciutk? rozci?gni?ty w pionie, ale ko?a to zwyk?e 29" 622mm obr?cze. Oryginalny link do obrazka w moim podpisie

Cytat Napisał ChuckNorris
    Je?eli chodzi o uzupelnienie Teamu to niech wpisuja si? jego cz?onkinie i cz?onkowie. Ja albo Królik pododajemy do grupy, a weryfikacj? grupy s?dz?, ?e zajmie si? Ziemek ;)
    to ja oficjalnie proszę o dodanie

To ja się chciałam na tym forum teraz ze wszystkimi ładnie przywitać

cichy
    witaj Ella :!: Miło nam ze coraz wiecej osób nas odwiedza :-D

No i ja również przyszedłem za Wami

Witamy, Witamy

???????
    ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)