Witam
Zapowiada si? wielce obiecuj?co - powiem szczerze, ?e jestem pozytywnie zaskoczony.
Noooo... ?adnie tutaj![]()
Szkoda, ?e znikn??y avatary na rzecz obrazka pod wypowiedzi?... Niby pixeli dwa razy wi?cej... ale wygodniejszy jest kwadratowy 100x100 obok wypowiedzi ni? jakie? takie dzikie ;) 50x400 pod
No to fakt, rozmiary avatara dziwne s?. Roz?azi si? te? menu - cz??? po wyloguj (nazwa u?ytkownika) jest przenoszona do nowej linijki. Ale stronka wypasiona. Gratulacje
Aha. Jeszcze trudno si? wycofa? z forum na stronk? g?ówn?. Wszystkie odno?niki prowadz? na forum.
Troche sie motam ,ale ja zawsze poczatki mam ciezkie!I fakt powrot do strony g?ownej ciezko i avatary stare by?y oki! Ale jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej jak sie rozkreci
Wszystko jest nowe i nie do ko?ca zrobione, wi?? prosimy o cierpliwo??, z aczasem mam nadzieje b?dzie wszystko poprawnie dzia?a? i wygl?da?.
Za chwile przygotuje dzia? w którym prosz? o wypowiedzi na temat strony i forum, braki jakie s? i co mo?na doda? ?eby strona by?a lepsza pod ka?dym wzgl?dem.
Mozna ju? wstawia? Avatary 100x100.
Wszelkie propozycje zmian prosz? wprowadza? do kategorii z tym zwi?zanej.
Witam
Z przyjemno?ci? pomog? w organizacji forum.
[fade:66d2dea8ac]Kurde dalej nie mog? wys?a? avatara 100x75[/fade:66d2dea8ac]
Aha w temacie trza orta poprawi?.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks