witam, znacie może jakiś sklep w Krakowie gdzie mają duży wybór butów szosowych? chodzi mi o taki gdzie można przymierzyć bo przez neta to kupowanie ale bez mierzenia, najbardziej interesował bym nie sklep z butami SH, pozdraiwma
witam, znacie może jakiś sklep w Krakowie gdzie mają duży wybór butów szosowych? chodzi mi o taki gdzie można przymierzyć bo przez neta to kupowanie ale bez mierzenia, najbardziej interesował bym nie sklep z butami SH, pozdraiwma
Możesz spróbować na Bronowickiej w Rowmixie. Nie pamiętam, czy mają tam SH, ale spece na pewno - moje tam kupowałem.
"Tylko bogatych stać na kupowanie tandety, bo mogą ją kupować w nieskończoność;
Ja jestem biedny, żeby kupować tanio." John Davison Rockefeller
daruj sobie sh, kup sobie coś lepszego i ładniejszego. Jeśli masz bloki sh to nic, teraz buty robią z różnymi dziurami przez co są kompatybilne
Jeśli sh to tylko najwyższe modele. Polaków nie stać na tanie rzeczy. Lepiej kupić raz a porządnie
nie pisze, że szajs, po prostu są firmy które strikte zajmują się produkcją butów a nie wszystkiego do roweru jak shitmano:) Przemyśl to sobie.
możesz coś zaproponować??
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks