Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Gdzie umieja naprawic przerzutki?

Angry Gdzie umieja naprawic przerzutki?

Witam
    Szukam osoby lub zakladu gdzie profesjonalnie mozna naprawic przerzutki. Ostatnio mialem opone do wymiany i bylem w jednym z serwisow krakowskich i niestety spartaczyli sprawe. Opona z detka wymieniona, a po 2 dniach jazdy kolo zaczelo mi ocierac o rower, a po nastpnych kilu dniach zaczal mi lancuch spadac nagminnie. Czy moze ktos polecic mi dobry zaklad/ osobę, w ktorym/ktora naprawiajac jedna rzecz nie zepsuja drugiej?? Mam juz dosyc niekompetencji.

Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi

tomek

Oj, a gdzie ci będzie blisko? Zaglądnij na Zwierzyniecką do Windsportu, lub na Madalińskiego do Ando (baraczek przy moście Dębnickim), Mbike ul.Łobzowska itd. Skoro uważasz, że coś zepsuli masz prawo do usunięcia usterki, to tak na marginesie.
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć

Cytat Napisał tomeks85 Zobacz post
    Witam
    ...... Ostatnio mialem opone do wymiany i bylem w jednym z serwisow krakowskich i niestety spartaczyli sprawe....
    tomek
    toś kolego fachura z górnej półki ... do wymiany opony do serwisu - na dodatek spartaczyli jakiż to serwis - pochwal się

No poszedlbym do serwisu w celu usuniecia, ale nie wzialem paragonu , i tu byl moj blad:/ Tzn nie wiem czy to sa przerzutki, ale faktem jest to, ze odkad odebralem rower, to srednio 2 razy podczas jazdy do pracy spada mi lancuch, gdzie wczesniej nie mialo to miejsca ani razu...A dodam, ze oddalem do serwisu wlasnie dlatego, ze sam balem sie rozkrecac, ze cos zle skrece i nie bedzie hulać.....

a nie przykręcili czasem krzywo - sprawdź czy piasta równo jest ułożona

Dzieki Pasieczkin za wskazowke. Odkrecilem kolo i okazalo sie, ze cos za blisko je przykrecili, przez co na lancuchu byly za duze luzy i dlatego lancuch spadal...Takze na przyszlosc bede sam naprawial sobie przebite dętki..
    pozdrawiam

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Bookmarks

Uprawnienia