Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Temat: 21.01.2012 Tyniecki Bieg na Orientację

Hahah taka cicha rywalizacja? :)
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Dzisiaj ostatni dzień zapisów ! Zapraszamy :)

Formularz jest bez sensu dla trasy spacerowej. Zniechęcający, szkoda, że nie można się na miejscu zapisać. Wiadomo dzieci chorują i wzrost opłaty w dniu zawodów z 10 na 15 zł też jest dziwaczny.
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć
    Ostatnio edytowane przez Mały ; 15.01.12 o 21:08

Mały, a czemu jest zniechęcający? Wyjaśniliśmy co zrobić aby wystartować większą ilością osób w jednym zespole. Oczywiście można się tym nie przejmować i zapisać niezależne 2-ki, a potem wystartować razem. Co do terminów zapisywania się - cóż, tak bywa na wielu zawodach. Ze względów organizacyjnych musimy wiedzieć ilu osób się spodziewać. Na poprzednich zawodach brak tej wiedzy kosztował nas wiele zdrowia... Myślę, że opłata 10 zł na trasie spacerowej nie jest jakoś szczególnie wygórowana.

Wszystkich, którzy się zapisali (a zrobiło to ponad 160 osób we wszystkich kategoriach:) ) serdecznie zapraszam w sobotę na start! Pozostałych zachęcam do kibicowania ;)! Do zobaczenia!
    Ostatnio edytowane przez Marcus ; 16.01.12 o 08:57

Wpisywanie wszystkich osób z mailami datą urodzenie bla bla bal jest mocno upierdliwe, tym bardziej, że będziemy startować w pięć osób. Generalnie wpisałem tylko dzieciaki, mam nadzieję, że rodzice będą im mogli towarzyszyć na trasie.
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć

ja sobie odpuściłem - od zeszłej środy ciągle kicham i smarkam...

Mały - oj tam, oj tam ;). Sam nie lubię wypełniać wszelkiego rodzaju formularzy, ale cóż - trzeba czasem... Cieszę się, że Cię to nie zniechęciło mimo wszystko!

Stah - życzę zdrówka! Może następnym razem się zobaczymy na starcie (choćby na MiniOdysei, jeśli organizujecie tej wiosny ;) ).

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia