ten zjazd z Borówkowej jest wypaśny![]()
Citius, altius, fortius - ... ot nowe cele
Tamtędy nie leci przypadkiem trasa jakiegoś maratonu? Coś mi mówi ta nazwa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ano właśnie tak mi się coś kojarzyło, ze tam już byłem kiedyś.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
a ja jeszcze do niedawna myslalem, ze temat jest w zlym miejscu (wspolne wycieczki a nie freeride) skoro scigacze znaja te okolice.
my znamy dużo okolic (nawet fajnych :P) tylko ich nie pamiętamy, bo za szybko trzeba je przejeżdzać
Citius, altius, fortius - ... ot nowe cele
My po prostu takie traski przelatujemy i zapominamy... inny się rozczulają bo nie do końca wiedzą czy im gnaty, czy zawiecha trzeszczy...
Maraton ma ok 2-3h i nie ma czasu na opierdalanie się, inni jadą na 1-2 dni traskę to wtedy jest czas na rozczulanie się nad każdym korzeniem.
P.S. Pisałem to o 4:40 po urodfzinach prosze nie brac tego do siebie
:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks