niestety odpadamnie udało mi się przesunąć jednej ważnej sprawy w pracy
, bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia ale w innym terminie, pozdrawiam i życzę udanego wypadu
niestety odpadamnie udało mi się przesunąć jednej ważnej sprawy w pracy
, bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia ale w innym terminie, pozdrawiam i życzę udanego wypadu
W takim razie nadal mamy jedno miejsce wolne!Napisał Kristoff
Ok Miejsc brak . Zapisałem sie :) Pozdrawiam
Kurcze, znowu się nie załapałem:/ Miłej wyprawy!:)
Zatem skład usta-Lony! Golcie nogi,plecy i co tam chcecie i do tumoroła!...ostrzegam nie będzie lekko![]()
Zadzwonię z wieczora celem usta-Lenia szczegółów.
Dzięki Panowie za fantastycznie nudna wyprawę!!!! Oby więcej!
Belos pobił rekord życiowy zjazdu 68km/h po trawie!! He he !! niezły czad !!!
Tutaj kilka milionów fotek z wypadu
A ha!!
Pozdrowienia dla młodzieńców z Radziejowej ,którzy wybrali sie w góry bez zapasowych dętek,pompki i jakichkolwiek kluczy!
wypas Panowie, totalna rewela, tyle razy traktowałem z buta tą trasę a jeszcze ani razu bieżnikiem swojej opony, cóż góry nie zając......., gratuluję wypadu![]()
Pełen lans Panowie jak Was mijałem przy wjeździe do Wieliczki, maszyny ubłocone, Dino wyluzowany za kółkiem
![]()
Dzięki Dino i Smoqer za lajciarską wycieczkęDech w piersiach zapierały nie tylko podjazdy, ale i widoki
Na trasie był punkt tankowania nr 1
z naleśnikowymi przekąskami (patrz mapa), była bardzo szybka trawa (68km/h), deko błota i tyleż śniegu. Koniec trasy to punkt tankowania nr 2
również z przekąskami maści różnej w klimatycznej Pienińskiej Karczmie. Po wypadzie facjata moja wprawdzie wygląda jakbym wyszedł z knajpy 5-tej kategorii, ale żyję, do domciu wróciłem (trzeciego OTB nie było
).
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks