moze wkrotce spadnie snieg wtedy bedzie przyjemniej
moze wkrotce spadnie snieg wtedy bedzie przyjemniej
Faster Harder
W górach nie bardzo da się jeździć po śniegu.W zeszłym roku próbowałem i lipa po całości.Wtedy tylko bucik.Napisał golek
Zgadza się ciężka sprawa. Jeszcze można próbować jak mało śniegu i przymrozek, bo nie ma takiej ciapy jak przy opadach.
Faster Harder
We wtorek 17.11 planuję skok w Tatry(z buta rzecz jasna). Trasa prosta: Kuźnice-Hala Kondratowa-Kopa Kondracka-Kasprowy-Kuźnice. Po wszystkim odwiedziny źródeł termalnych w Bukowinie Tatrzańskiej.
Może wreszcie się uda(przeznaczenia)! Już po raz trzeci planuje ten wyjazd i za każdym razem coś mi wypada
Mam trzy miejsca w aucie. Start o 6-tej rano z Krakowa. Szczegóły podam jak będą chętni.
Pozdr
Jemiras Mamałło
Temat ten umarł śmiercią naturalną, ostatni wpis jest z 2009 roku - czy w związku z tym mogę go usunąć? Czy ktoś uważa, że jednak lepiej go zostawić?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Usuń, trzeba sprzątać śmieci na bieżąco.
Ściągać spodnie, ściągać majty
Ściągać buty, ściągać rajty
By życie miało jakiś sens ...
Chcemy luzu, chceeemy jeździć
A POTEM CZŁOWIEK PRÓBUJE COŚ ZNALEŚĆchyba miejsca na serwerze jest wystarczająco żeby nie kasować co popadnie ??
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks