Ok, spoko, może następnym razem uda mi się zabrać. Miłej wyprawy:)
Ok, spoko, może następnym razem uda mi się zabrać. Miłej wyprawy:)
Dzięki za nudną wycieczkęTarget wykonany ,nawet z bonusem....pt:abp.Pieronek w lokalu gastronomicznym na Zarabiu!!!
Mam nadzieję na więcej!!!!!
Tutaj kilka fotek zrobionych moim telefonem: http://dino001.fotosik.pl/albumy/622654.html
Również dziękuję :) . Szczególnie za ten krótki i nudny jak flaki z olejem zjazd.
Masochistom proponuje ów zjazd na siedząco na hardtail'u.
Fotki będą wkrótce .
Pozdro i do następnego!
Houk!
Po łikendowym rekonesansie z buta Beskidu Sądeckiego http://dino001.fotosik.pl/albumy/624776.html ,
we wtorek 28.04.09 planuję skok właśnie w tamte rejony.Planowana trasa: Szczawnica-Przechyba-Radziejowa-Niemcowa-Piwniczna i zielonym do Szczawnicy(nie wiem czy wyrobię się czasowo i wtedy skracam trasę.Główny cel Radziejowa,)
Zapraszam dwie osoby, bo tyle mam miejsc w aucie.
Start około 6.30-miejsce do ustalenia.
Dino, jesteś jakoś szczególnie przywiązany do terminów wtorkowych? Pytam trochę na wyrost, w ten wtorek i tak odpadam, ale od maja postaram się "załapać" choć kilka razy - aczkolwiek właśnie wtorek stwarza mi pewne problemy. Ale jeżeli tak ma być to będę szukał jakichś rozwiązań w pracy![]()
Patrząc na prognozę pogody, widzę Dino, że aurę będziemy mieć aż za dobrą, w związku z czym rodzi się pytanie, czy będzie gdzie zatankować na trasie, czy też trza szkło na plecach taszczyć
![]()
Nie koniecznie. W grę wchodzą wtorki i środy.Tym razem wtorek bo raczej na pewno do wtorku będzie bezdeszczowo.Napisał Muma
Zatankujemy na Przechybie po 1,5godzinnym podjeździe.Potem ja już nie mogę jako driver.Napisał belos
Zatem mamy jeszcze jedno wolne miejsce.
Ehhh panowie ale wam zazdroszczę a ja nie dość że czasu kompletnie brak to jeszcze rowerek coś szfankuje miłej wycieczki
witam serdecznie
czy jest jeszcze opcja dosiadki na jutrzejszy wypad? Trasa jest mega apetyczna i schrupanie jej jest moim marzeniem od dawnawięc byłbym chętny a nawet bardzo tylko zanim zacznę przekonywać żonę i ustawiać pracę chcę się upewnić czy miejsce by było, pozdrawiam
Zapraszam!Napisał Kristoff
Potwierdź tylko szybko czy na 100% jedziesz.
pzdr
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks