Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Temat: Sklep i serwis Revor Balicka i C.H. M1

Cytat Napisał qnick Zobacz post
    Ej no, ale z tym Power Balance to żeście pojechali. A pierscień Arabeli też sprzedajecie? Bo ja bym kupił dwa - drugi na wypadek jakby okazało się, że Rumburak z Blekotą ukradną mi pierwszy.

A tutaj czytanka:
    http://www.arnnet.com.au/article/372...ng_wristbands/
    http://m.wiadomosci.gazeta.pl/Wiadom...6,8889575.html
    http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1...sladujemy.html

Lepiej kupić sobie jakieś tańsze, albo jeszcze lepiej, bardziej gustowne placebo
    Witam serdecznie, nikt nikogo nie namawia do zakupu opaski. Pokazujemy jak to działa i jak ktoś chce to kupuje. Tak jak pisałem wcześniej, wielu naszych klientów jest z niej zadowolonych. Nawet jeżeli działa jak placebo to działa naprawdę nieźle. Nikt z tych naukowców których przytoczyłeś nie udowodnił że to nie działa. Nie mam wcale zamiaru bronić opasek Power Balance. Są również tańsze wersie, o wiele tańsze. Mamy taką w sklepie na Balickiej którą zostawił nam klient. Zapraszam pokarzemy jaka jest różnica. Na pewno nie będziemy namawiali do kupna Power Balance'a. Nigdy nie wciskaliśmy ich nikomu na siłę, a jednak klienci wracają po kolejne dla swoich bliskich i znajomych.
    Pozdrawiam Piotrek

Główny problem z magią polega na tym, że w przeciwieństwie do naukowców, magicy nie bardzo troszczą się o dowiedzenie, że ich magia na prawdę działa. Wystarczy dobry marketing i kasa płynie szerokim strumieniem... do oszustów (za pośrednictwem uczciwych ale trochę zbyt łatwowiernych sprzedawców).

Wystarczy odrobinę zdrowego rozsądku i rzut oka na opis działania Power Balance:
    "Technologia Power Balance oparta jest na założeniu optymalizacji naturalnego przepływu energii w organizmie człowieka. Założenie to jest zbliżone do koncepcji występujących w wielu filozofiach wschodnich. Zadaniem hologramu w Power Balance jest pozytywne oddziaływanie na pole energetyczne człowieka." (ze strony polskiego przedstawiciela)

Żadnych konkretów. NAWET NIE PISZĄ, ŻE TO DZIAŁA NA COKOLWIEK! Parę okrągłych stwierdzeń, które kompletnie nic nie znaczą. Jakie pole energetyczne? Jak kawałek gumki ma to pole regulować? Jak filozofie wschodu mają oddziaływać na organizm ludzki? A czy komórka niweluje działanie PB? (ona to dopiero reguluje pole!) A medalik z Matką Boską albo kolczyki z brylantem wspomagają czy przeszkadzają fruwaniu energii? I co najważniejsze - czy bielizna z merynosa wchodzi w interakcję z PB?!

Zwróćcie uwagę, że na stronie producenta trudno jest znaleźć informację, że to działa na cokolwiek - mi się nie udało ale może moje pole jest ułomne. A może po prostu są sprytni i wiedzą, że pisząc, że to działa naraziliby się na pozwy sądowe i wtedy musieliby cokolwiek udowodnić?

Uwierzę w PB jak WADA zabroni stosowania gumki jako dopingu ;) Dajcie sobie spokój chłopaki, bo jak wasi kontrahenci w końcu wylądują w pierdlu to wam zostanie tylko wstyd przed klientami.
    Ostatnio edytowane przez qnick ; 06.12.11 o 13:47

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia