Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Temat: Sklep i serwis Revor Balicka i C.H. M1

Sklep i serwis Revor Balicka i C.H. M1

Witam szanowne grono forumowiczów. Jestem nowy na tym forum, aczkolwiek w branży rowerowej od 15 lat. Co sądzicie o tych sklepach i serwisie na Balickiej.
    Jestem pracownikiem tej firmy i jestem ciekawy co o nas myślicie .
    Wszelkie opinie przyjmiemy z pokorą i postaramy się naprawić wszelkie błędy,jakie popełniliśmy i pewnie popełniamy nadal.
    Pozdrawiam Piotrek

Na początek zmieniłbym nicka. W serwisie na Balickiej byłem raz, ledwo tam trafiłem. Do M1 mam nie po drodze. Kiepska jest też strona sklepu internetowego, mam nadzieję, że jest chociaż aktualizowana na bieżąco.
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć
    Ostatnio edytowane przez Mały ; 16.11.11 o 12:22

Nick pozostanie bo jest ze mną odkąd pamiętam, nie tylko na forach rowerowych. Strona jest aktualizowana na bieżąco, obecnie jesteśmy w trakcie przebudowy strony i generalnie całej rewolucji w firmie.
    Każda konstruktywna opinia miele widziana, ciągle pracujemy nad poprawą swoich usług i nad podniesieniem jakości oferowanych przez firmę Revor usług.
    Na rynku jesteśmy już od 18 lat więc tradycja i zaufanie klientów do czegoś zobowiązuje
    Pozdrawiam Piotrek

tak jak kolega napisał odzież i rowerki są już na bieżąco nad resztą wciąż pracujemy :)

Ja osobiście w sklepie REVOR na ul. Balickiej nie byłem. Natomiast w C.H. M1 owszem, kupowałem jaaaakiś czas temu pompkę i przyznam obsługa bardzo miła. Złego słowa powiedzieć nie mogę. A pompka hula dalej jak nowa!

A odnośnie aktualizacji strony internetowej sklepu, to warto o tym pamiętać. Jest to pewnego rodzaju wizytówka sklepu.

Pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez Niemrawy ; 16.11.11 o 12:41

mówisz o revor.pl czy o sklep.revor.pl ?

mówisz o revor.pl czy o sklep.revor.pl ?
    Warto aby jedna i druga strona była cały czas na bieżąco.

Miło by było też mieć rabat dla zorganizowanych grup rowerowych, tak jak mamy w innych sklepach rowerowych. W serwisie na Balickiej podobała mi się możliwość potargowania się ze sprzedawcą. Czy np. oferta ubrań endury na sklep.revor.pl jest aktualna? Podoba mi się też szybka rekcja na gg na zapytanie.
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć

tak Endura jest cały czas aktualna niestety z GG i szybką reakcją jest ostatnio problem ale w najbliższym czasie pojawi się nowy numer

Cytat Napisał Mały Zobacz post
    Miło by było też mieć rabat dla zorganizowanych grup rowerowych, tak jak mamy w innych sklepach rowerowych. W serwisie na Balickiej podobała mi się możliwość potargowania się ze sprzedawcą. Czy np. oferta ubrań endury na sklep.revor.pl jest aktualna? Podoba mi się też szybka rekcja na gg na zapytanie.
    Co do rabatów , zawsze mamy jakieś promocje, a nawet jak nie mamy to zawsze coś się wymyśli na poczekaniu. Wystarczy podjechać , zapytać i na pewno coś poradzimy.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia