Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
Zamknięty Temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Pytanie

Pytanie

Witam.
    Postanowiłem co by tu nie mówić zgłosić swoją kandydaturę do WAS jako do BIKEHOLIKÓW czyli Krakowskiego Stowarzyszenia Sportowego.

Cóż nadchodzi taki okres w życiu człowieka, iż nie chce zmieniać często teamów tylko być w jednym cały czas i godnie reprezentować Jego barwy.
    Pomyślałem, iż chciałbym zgłosić się do WAS.
    Powód ciężko stwierdzić ale na pewno wspólna jazda, starty, wycieczki, treningi, wspólnie spędzanie Aktywnie czasu.

Nie wiem co jeszcze mam napisać...wielu z WAS mnie zna, a może tak naprawę nikt.
    Zdaję sobie sprawę, że momentami jestem nieco kontrowersyjny ale staram nad tym panować, nie mi tutaj oceniać siebie.

Od siebie mogę dodać tylko tyle, że na pewno będę starał się godnie reprezentować team.

Pozdrawiam Michu
    "Nawet najgorszy kolarz , jest wciąż wybitnym sportowcem" Marco Pantani...

Chłopie ... to nie takie proste - najpierw trzeba przejść gąszcz egzaminów, kłaniać się na mieście, myć rowery, wykazać intelektualnie, pochlebiać prezesowi - koszmar - zastanów się

aa... i zapomniałem .... no wiesz... z dziewczynami .... - ale o to się nie martwię... czytałem

Michu jak wskoczysz na pudło u Golonki, to masz przyjęcie na bank, albo chociaż ożeń się . A w e69 cię nie chcą, oni są bardziej tolerancyjni? Oczywiście to żarty, a tak wracając do tematu to chyba już to przerabialiśmy i wydaje mi się, że nie ma sensu to tego wracać. Temat zamykam.
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć

Zamknięty Temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia