Relacja z MTBO Świebodna
Taką sobie relację popełniłem - może jakiś znudzony pracownik biurowy będzie chciał rzucić na to okiem? A jak nie to niech to jakiś moderator w diabły wypierniczy:
Dzięki za tę relację. Cieszę się , że się podobały te harce , te tereny i sposób organizacji. Cieszę się też ,że mój "uczeń MTB " wraz z Tobą stworzyliście mocny zespół i pokonaliście innych.
Punktu kontrolne starałem się tak umieścić , abyście mogli zobaczyć walory tej ziemi. Z pewnością podczas wyścigu nie było czasu oglądać dokładnie , ale byliście np. przy kurhanie który jest starszy od piramid egipskich o 2 tys. lat. Usytuowanie niektórych punktów było z myślą o różnych alternatywach. Zielony szlak pomiędzy 14 a 13 jest tego przykładem. Ciekawa jest tez analiza pokonywania trasy przez inne zespoły.Niby górki są małe ale przewyższeń było trochę i było się gdzie zmęczyć. Było gorąco więc na punktach kontrolnych była woda. Jeśli chodzi o przyszłe zawody , to mamy jeszcze kilka pomysłów , które czekają na realizację. Pozdrawiam uczestników Harców w Świebodnej i do zobaczenia w Pińczowie.

Odpowiedź z Cytatem
Bookmarks