Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Magister Tatra - oj boli boli :-)

Magister Tatra - oj boli boli :-)

Wczoraj mieliśmy ostrą walkę jak zwykle na wymagającejtrasce. Obolały i ledwozipący zapraszam do zapoznania się z materiałem

http://www.santaclub.pl/teksty,sk,3,..._tatra,92.html

oj boli boli hehe - jedna z cięższych trasek jakieostatnimi czasy zaliczaliśmy.

Byłem wczoraj na Słowacji i tak coś czułem, że tam łotacie po szczytach Pogoda była rewelacyjna

Wariaci jedni, chyba jednak wolałbym to na butkach zrobić.
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć

a ja uwazam, ze ta wycieczka to tylko na rower- nawet gdybym musial wszystko zejsc niz zjechac hehe- Pelen szacun. PS. juz wrocilem z urlopu.

czytam Wasze relacje na santaclub.pl i po prostu szczena opada, większość ludzi uważa pewnie że to trudny szlak z buta a wy niszczycie im światopogląd pokazując że rowerem się da, podobnie z relacją ze Słowacji (odcinek z łańcuchami), jak do wacka żeście z tego zjechali?!!

Czasami lepiej zjechać niż zejść -tak jest prościej , a ten odcinek z łańcuchem to raptem tego było ze dwa metry tak ze paniki nie ma. A co do łamania psychy piechurom to fakt , słyszymy takie teksty że jesteśmy totalnie pojeb....ni , że się tu nie da itp. , a jak goście zobaczą że jednak można to więcej pytań już nie mają i zmieniają swoje nastawienie o 180 stopni.A co do łańcuchów to polecam w zimie zobaczyć jak śmigamy na Skałkach Twardowskiego , nie takie ścianki się robi.
    Ostatnio edytowane przez cichy ; 31.08.11 o 14:36

z tym schodzeniem to racja, szkoda schodzić bo rytm się wytraca a złażenie z rowerem to obciach szczególnie przed samym sobą choć nie raz się zdarza niestety bo psycha pęka, ta ścianka może i krótka ale na focie wyglądała groźnie. Z ludźmi na szlaku czasem fajne historie się zdażają to fakt, niektórzy foty pstrykają inni w głowę się pukając syczą "idiota". Co do Skałek to w którym miejscu? pytam bo sam tam ćwiczę czasami na odreagowanie (pierwsza poważna gleba na Sancie ehhhhhh:)), może jeździcie po tych z cyklu dla mnie niemożliwych a może te same robimy:), swoją drogę chętnie kiedyś zobaczę was w akcji

Rewelka pełen szacun - foty spox
    -- P I O T R --

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia