Poszukuje kasku do jazdy ala enduro, full raczej mnie nie intersuje choć spec deviant podoba mi się bo jest lekki ale jednak szukam kasku bez szczęki ale wmiare zabudowanego. Polecacie coś ?
Poszukuje kasku do jazdy ala enduro, full raczej mnie nie intersuje choć spec deviant podoba mi się bo jest lekki ale jednak szukam kasku bez szczęki ale wmiare zabudowanego. Polecacie coś ?
Myślałem że kupiłeś kask ze szczęką...?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Niestety tego kasku co chciałem nie było ale też nie byłem do końca do niego przekonany
polecam URGE, ja jeżdżę w cięższy teren w Archi Enduro, to lekki kask ze szczęką z fajną wentylacją i genialnym moim zdaniem wyglądem czy dizajnem jak wolą niektórzy:) świetnie trzyma się na głowie i jest wygodny, natomiast jeżeli potrzebujesz zabudowany kask bez szczęki to tutaj masz info http://www.totalbikes.pl/dystrybucja/urge-bike,32.html - Endur-O-Matic nad którym się zastanawiałem ale w okazyjnej cenie kupiłem wyżej wspomniany
Też zastanawiam się nad zakupem kasku tego typu. Miał ktoś może do czynienia z 661 recon? Nie wiecie gdzie można go poogladać i przymierzyć?
W sumie myslalem o tym kasku ale od normalnego do XC to w sensie ochrony to on nic nie daje po za tym że tylko wygląda na enduro.
Jako że fulla nie chce kupiłem sobie zwykły kask Lazera
Są jeszcze kaski z dopinaną gardą, np. Met Parachute czy Casco Viper MX.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks