Planuje wycieczkę 3 dniową wypad w góry 13-15 sierpnia. Chodzi mi po głowie rejon Istebnej. Szukam osób chętnych na wyprawę.
Planuje wycieczkę 3 dniową wypad w góry 13-15 sierpnia. Chodzi mi po głowie rejon Istebnej. Szukam osób chętnych na wyprawę.
będę się wtedy wygrzewał nad morzem i zarazem wam zazdrościł![]()
Citius, altius, fortius - ... ot nowe cele
Cześć! Ja wstępnie pisałbym się na tą wycieczkę, tylko jak wiesz nie dysponuję transportem.![]()
W planie mam Maraton Horal na Słowacji w sobotę 13.08, ale są problemy z rejestracją. Więc mógłbym do Was dołączyć do Istebnej w sobotę lub niedzielę
Jednak ten plan 3 dniowej wycieczki nie wypali. Jesteśmy raczej za opcją Turbacza w sobotę, zobacz sobie Godul ten temat:
http://www.bikeholicy.pl/forum/showt...-08-Na-Turbacz
Ludzie nie dopisali, już zmieniłem plany. Jadę na Turbacz w sobote a w niedziele na Słowację. Pojeżdżę sobie podjazd koło Zuberca, jest zajebisty
Czemu na Turbacz?? Może pociśniemy gdzieś w żywiecki albo śląski?? Ja już wróciłem i chciałbym siąść na rower.
Dominik też wrócił może będzie miał czas, może skrzynia się skusi choć on chyba nie chce jeszcze teraz w teren jechać
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks