Wybieram się z kolegą w piątek o godzinie 14 - 14:30 na podjazd w Gliczarownie Górnym (23%). Powinniśmy zdążyć obejrzeć dwie ostatnie pętle.
Mamy jeszcze 3 miejsca w aucie więc jak ktoś ma czas i ochotę zapraszam.
Wybieram się z kolegą w piątek o godzinie 14 - 14:30 na podjazd w Gliczarownie Górnym (23%). Powinniśmy zdążyć obejrzeć dwie ostatnie pętle.
Mamy jeszcze 3 miejsca w aucie więc jak ktoś ma czas i ochotę zapraszam.
jak najbardziej. Kolega będzie jechał z al.Pokoju a ja z Zabłocia więc pewnie jakoś w tych miejscach trzeba się umówić.
Wezcie sobie rowery, inaczej marne szanse ze zdazycie. Wszystko ma byc zamkniete, na zakopiance bedzie pewnie mega korek. Nje nawet czy dojedziecie do szaflar... js bym probowal zostawic auto gdzies w okolicach rydultowy i sobie przejechac przez sierockie.
To live is to bike
Ja mam w planach wyjechać z domu koło 7:00, myślicie że się tam dostanę ? Chyba o tej godzinie nie będzie problemu.
Przed 6 etapem dla zawodowców do południa startowali też amatorzy. Z bikeholików oprócz mnie byli jeszcze Saint i Kr1s. Wśród około 900 uczestników najlepiej poszło Saintowi - 8 miejsce, ja bylem 30, a Kr1s 118. Szkoda że przed zawodami cały tydzień chorowałem, bo może by się udało powtórzyć 13 miejsce z poprzedniego roku. Trasa była taka jaką najbardziej lubię czyli ciężko, sztywno i meta pod górę. Nie cierpię finiszów po płaskim. Za rok może będzie lepiej i mam nadzieje że nie będzie nas 3 tylko co najmniej 10.
Jutro wrzucę filmik z podjazdu pod gliczarow
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks