Fajnie gratuluje widzę że Paweł był a sie nie odzywał![]()
Fajnie gratuluje widzę że Paweł był a sie nie odzywał![]()
Wielkie gratulacje! Widzę ze dla drużyny zapunktowali: Tomaszek, Waldek i Radzik. Tomaszek poważnie potraktowałeś moją prośbę i zająłeś 1 miejsce na pudle. Komu jak komu ale Tobie najbardziej należało się to podium. Mój rywal dostał DNF(do tego się chyba nie przyczyniłeś), więc mnie nie wyprzedzi.
Jak te wyniki podane przez Marcina29er są prawidłowe to wieczorem zrobię nieoficjalną punktacje drużynową.
Dobrze Tomek, dobrze!, zaczynam się bać :) bo mało jeżdżę ostatnio :) Waldek to już norma :p
A dlaczegóż to ja kurna jestem zdyskwalifikowany skoro nie startowałem, co więcej nawet nie zapisałem się na wyścig, WTF??
Cóż , ja tam cię widzę na liście zgłoszonych. http://www.roadmaraton.pl/lista-ns.html
Może przez sen się zapisałeś![]()
To był dziwny maraton. Elementy przełajowe i oznaczenie trasy sprawiły że było to wszystko dosyć specyficzne.
Na szczęście pod wpływem Wieśka organizatorzy zrobili na trasie oznaczenia na asfalcie.Bez tego, tylko z mapą było by to nie do objechania. Problem polegał na tym że strzałki były bardzo malutkie i malowane tuż przed skrętem.
Na mokrej nawierzchni były słabo widoczne. Łatwo było się zajechać co widać po ilości DNF'ów.
Co do samej trasy to była bardzo wymagająca, nie przypuszczałem ze znajdzie się na niej tak ogromna ilość długich, stromych , męczących, podjazdów,
Gdyby było o jeden mniej na koniec moja pozycja w open była by znacznie lepsza. Spuchłem na ostatnim i wyprzedziły mnie tam dwie osoby.
Napisać jednak trzeba że Nasz wspólny trening na Ostrej bardzo mi się przydał, plus mniej sadełka do wożenia pod górę![]()
ok, ale dalej nie rozumiem tego skoro się nie zgłosiłem na start i nie zapłaciłem, nieważne
Dzięki Marcin za fotki wyników o które prosiłem.
I za wsparcie duchowe też dzięki. Tak jak Ci mówiłem a Sączu, do końca nie wiedziałem czy to tak serio piszesz, czy z przekąsem.
Na stronie głównej jest relacja z imprezy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks