Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Temat: Szumam Pulsometru

Szumak Pulsometru

Witam, postanowiłem troszkę poważniej potraktować jazdą na rowerze i poświęcić więcej czasu na treningi. Dlatego chyba oczywistą sytuacją jest zakup pulsometru. I teraz proszę bardziej zaawansowanych pod tym względem forumowiczów o radę jaki pulsometr polecacie ?
    Ostatnio edytowane przez sqwara ; 21.06.11 o 12:02

Pulsometry Sigmy są tanie a na początek bardzo dobre.

a jakiś model bo jest kilka

Poczytaj który jakie ma funkcje i zdecyduj czego potrzebujesz. Warto chyba dopłacić do modeli w których transmisja danych z opaski jest DTS, a nie w starym systemie, bo analogi lubią się nakładać. Po ostatniej wycieczce mój max puls został okreslony jako 290, jak sie okazało zsumowało moją opaskę i elteha. Wg mnie niema co się pchać w syfy typu donnay, bo więcej się będziesz na to wkurzał niż z tego korzystał. Ja kupiłem i po tygodniu miałem już sigmę

Nad sigmą myślałem, tylko nie wiem czy brać wersji "zegarek" czy "licznik rowerowy". Jestem bardziej za zegarkiem, ale chciałbym się was spytać czy "zegarek" czy "licznik" kwoty są podobne.

Zegarek, zdecydowanie. Zawsze możesz kupić taką obejmę na kierownicę i sobie zamontujesz.

Polar.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Cytat Napisał szaman696 Zobacz post
    Polar.
    Zależy czy dysponuje takim budżetem na początek.

e tam szaman, nie przesadzaj od razu z tym polarem... Niech sobie najpierw obczai czy wogóle będzie z tego korzystał, czy fajnie mu się z tym jeździ. Nie sztuka wywalic grubą kasę na polara, a potem sie męczyć ze sprzedażą...

Ze sprzedażą męczyć to sie raczej nie trzeba bo chętnych jest mnóstwo. Pytał to napisałem. A skoro pisze, że planuje poważniej potrenować do porządny sprzęt mu się do tego przyda. A polar jest po prostu zajebiaszczy :)
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia