Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Temat: MP3 a jazda na rowerze

Cytat Napisał blair7
    Maja jeden minus------jadac szosa nie slychac w nich samochodow, ale tez nie slychac wiatru
    I właśnie o to mi chodziło! Dzięki

Wg. mnie takie są zbyt niebezpieczne ze względów jakie podał blair7

Kto śmigał ze mną to widział, słuchawy Sennheiser przytwierdzone wkrętami do kasku Fajnie, bo nie dotykają uszu i słychać, co się dzieje wokół Wada - waga

ja tam szosa nei jezdze wiec nie przeszkadza mi to ze nie slychac niczego poza muzyka, a czasami sciagam je z uszu jak jade (zwlaszcza pod gore) przez jakis las gdzie nie ma nikogo zeby posluchac szumu drzew, etc..

i jeszcze jedno, podczas wypadku w lesie uszkodzilem wtyczke od tych sluchawek, wiec kupilem na allegro nowki zapakowane w blister i na dodatek oryginaly, za 13 zl + wysylka. Niby identyczne ale nie graly tak samo wiec uzylem tylko ich jednej czesci ktorra sie uszkodzila

tylko to jest szczegolny typ sluchawek........nie mozna ich nikomu pozyczac nawet na moment, zwlaszcza jak ten ktos nie muje uszu....

Grały gorzej bo za 13 zł to prawdopodobnie podróbka. Podobnie jak Creative Ep-630 za 12 zł(których jest pełno na allegro), wygląd ten sam, tylko dźwięk inny.

Douszne mam takie:
    http://www.allegro.pl/item563761993_...e_she9700.html

Z tymże kupione za...30 zł. Są to słuchawki dedykowane do Nokii X-press Music(czyli wejście jak do wszystkich mp3, mp4), i po prostu Nokia daje je w komplecie z komórką, więc czasami można je kupić tanio od sprzedawców komórek lub użytkowników któe takie słuchawki nie są potrzebne. Mimo wszystko nie polecam jazdy z nimi, na max głośności nie słychać nic poza muzyką, na 1/2 przejazd samochodu objawia się lekkim szumem. Że jakaś osoba mówi do ciebie, można się domyślić jedynie po ruchu jej warg(kiedyś kanary w tramwaju myślały że udaję głuchego).

Koniec wywodu.

Cytat Napisał Kubus18
    Grały gorzej bo za 13 zł to prawdopodobnie podróbka. Podobnie jak Creative Ep-630 za 12 zł(których jest pełno na allegro), wygląd ten sam, tylko dźwięk inny.

Douszne mam takie:
    http://www.allegro.pl/item563761993_...e_she9700.html

Z tymże kupione za...30 zł. Są to słuchawki dedykowane do Nokii X-press Music(czyli wejście jak do wszystkich mp3, mp4), i po prostu Nokia daje je w komplecie z komórką, więc czasami można je kupić tanio od sprzedawców komórek lub użytkowników któe takie słuchawki nie są potrzebne. Mimo wszystko nie polecam jazdy z nimi, na max głośności nie słychać nic poza muzyką, na 1/2 przejazd samochodu objawia się lekkim szumem. Że jakaś osoba mówi do ciebie, można się domyślić jedynie po ruchu jej warg(kiedyś kanary w tramwaju myślały że udaję głuchego).

Koniec wywodu.
    dokladnie tak samo jest w tych od SE i one taka sama koncowke (wtyczke), apropo tych za 13 zl byly zapakowane w blister z gwarancja SE, w media takie same 99

Z ciekawostek, Apple zaprezentował nowego iPoda shuffle, który waży 10gram ma 4GB pamieci i działa na baterii 10 godzin . Rewlacyjny MP3 player na rower.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hinGWyDKtMI&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=pl& feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hinGWyDKtMI&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=pl& feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ale sluchawki sa faja

Ja mam prosty odtwarzacz Sony mp3 za jakieś 100zł i daje radę – nie chciałem kupować czegoś lepszego, bo bałem się, że rozwalę od razu... A jeżeli chodzi o kwestię słyszenia otoczenia, to ja mam prostą radę – słuchać tylko jedną słuchawką!

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)