Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Temat: Spodenki 3/4 na lato- endura

Spodenki 3/4 na lato- endura

Planuje kupic dodatkowe spodenki na rower i tak jakos padlo, ze maja to byc gatki endury. Problem polega na tym, ze musza byc w miare komfortowe na obecna pogode i koniecznie 3/4. Pytanie do wlascicieli hummvee i zyme- czy Wasze gatki dobrze sie spisuja latem?

Ja mam endury i to jest chyba humvee tak mi sie zdaje, mam krótkie i są to naprawdę zajebiaszcze gatki. Trochu drogie ale warto. takie ciuchy długo wytrzymują wiec nie trzeba ich co sezon zmieniać wiec warto dać więcej i się potem nie wkurzać. Mają sporo kieszeni i jakos tak fajnie są powszywane, ze jak się jezapakuje drobiazgami to nie przeszkadza to w jeździe.

Ze swojej strony mogę polecić.

Wersję 3/4 ma Wojtas.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Wielkie dzieki. Juz wiem co kupic hehe.

Ja mam z kolei singletracki 3/4 - jeżdżę w nich cały rok i używam jako cywilne. Zajebiste.

Wytrzymałem w nich upały w izerach (30 w cieniu), wytrzymałem mrozy (z resztą widziałeś - byliśmy razem na jednym lub dwóch wypadach). Bardzo mądrze wstawione panele wentylacyjne. Ogólnie jestem mega zadowolony.

Aktualnie mam singletracki 3/4 ale planuje zakupic kolejne - tak bardziej uniwersalne (na miasto i wycieczki z lzejszego/ bardziej przewiewnego materialu) stad moje zapytanie. Juz wstepnie bylem w revorze M1 ale nie mieli- dostawa za 2 tyg. Jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc.

ja również z czystym sumieniem mogę polecić singletrack'i
    mam wersji 3/4 i używam jej praktycznie okrągły rok do wszystkiego, zakładam tylko inną warstwę pod spód w zależności od pory roku
    zero krempowania ruchów nawet z ochraniaczami na kolan, praktycznie ich na sobie nie czuje
    prawie rok użytkowania dzień w dzień i mimo błota, soli w zimie i paru gleb zero śladów zniszczenia, jedyny minus to mimo wentylacji w lecie jest w nich gorąco, ale można to zminimalizować dobrymi spodenkami pod spodem

ech kusi kupienie jeszcze szortów singletrack :)

no ja też moge polecić gacie endury. W upalne dni sprawdzają się jak trzeba. Sam używam takich http://colex-rowery.pl/do/item/07.14...ty-Singletrack , ale ja kupiłem na jakiejś promocji wiec luz. Zatem jestem kolejnym, który może polecic endure

hehe. Dla mnie ciuchy endury to taka srednia polka. Juz reklamowalem kurtke stealth- na szczescie ja uwzglednili a spodenki singletrack powoli sie pruja (a mam 2 pary). Jedynie co dlaczego je kupilem to lans przez duze L.

A dla mnie wysoka półka a przynajmniej na poziomie oczu wszystko się ubabra. Polecam Endury 3/4 do wszystkiego na mtb - sper portki, zaliczyłem już tyle gleb i się trzmają. Czy ktoś mi powie czemu tylu kolesi jeżdzi po krzakach w lykrze to jakieś dziwne jest a ja wstydzę się zapytać

Ja raz wybrałem się na rower w gaciach Endury i już więcej tego błędu nie popełnię. Nasiąkły potem, ciężkie się zrobiły, zero komfortu. Nie ma to jak klasyczne, obcisłe spodenki z wszytym pampersem.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia