Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Podhale Tour

Podhale Tour

Wybiera się ktoś od Was?
    Gdyby ktoś był zainteresowany to dzwoniłem do orga i wpisowe jest 20zł.
    Ale generalnie dla mnie trochę dziwnie to wygląda, nawet ubezpieczenie nie jest objęte wpisowym.

Przejazd towarzyski to sobie mozemy zrobic sami...
    To live is to bike

no właśnie tak coś mi to na to wygląda, chyba nie ma sensu bo i szkoda tych 20pln'ow

a saint jest na liście startowej :P
    ja się wybieram przy czym prawdopodobnie jadę z krakowa rowerem a wracam z żoną autem :)

bo na poczatku to miała byc czasowka to sie zapisalem profilaktycznie, na przejazdzke mi sie nie chce jechac
    To live is to bike

Gratulacje gres.
    Czasówka bardzo udana w górach.
    wyniki:
    https://picasaweb.google.com/1049477...ytkowice1Etap#

ładna mi przejażdżka :p
    czasówka na całego !
    Marcin elegancko bo trasa wybitnie nie pod ""inne rowery"
    Bardzo fajna imprezka! Atmosfera jak na rajdzie wokół tatr, trasa malownicza szybka było na niej wszystko bo i długie podjazdy i krótkie hopki, było trochę płaskiego i sporo szybkich zjazdów.
    Asfalty... hmm niektórzy bronili maratonu w ustroniu że w polsce asfalty są takie jakie są. Tutaj nawierzchnia była idealna więc nogi same kręciły !

Jedyny minus to burza która nas dopadła ( chyba lepiej by było gdyby start był wcześniej) Grzmoty ulewa prawie grad, na szczęście na podjeździe więc jakoś to przeżyłem, potem trzeba było bardzo uważać na zakrętach.
    No i przydałbyby się strzałki nieco wcześniej bo jakoś tak niepewnie jechałem i 3 razy wyjmowałem mapkę - michał by nie trafił :)

Druga runda zaliczona.

Zawody odbył się w niedzielę - tak wtedy kiedy tak strasznie lało. Pogoda jednak nie odstraszyła uczestników. Na starcie pojawiło się 46 kolarzy. Przyjechało kilka nowych osób ( w tym radzik), zabrakło także kilku którzy byli na pierwszym etapie. Dzięki temu już na starcie awansowałem z 14 na 11 pozycję :)
    Niestety na tym moje awanse się skończyły.
    W sumie ten etap zakończyłem na 19 miejscu, ale, różnice były naprawdę małe. Dostałem np: 10 sek od radzika, niemniej jestem dość zadowolony, a to dlatego iż zakładam że jadąc trekiem a nie jaguarem moja pozycja oscylowałaby w okolicy 10 miejsca :)
    Generalnie do pierwszej 10-tki brakuje mi niespełna minutę, następna runda 17 -tego - tak akurat po pętli powinna noga podawać ładnie. Oby tylko pogoda dopisała !

Ostatnio edytowane przez Marcin29er ; 18.07.11 o 11:05

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia