W tym temacie umawiamy sie na wszystkie wycieczki rekreacyjne po Krakowie i okolicach.
W tym temacie umawiamy sie na wszystkie wycieczki rekreacyjne po Krakowie i okolicach.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
witam,
a czy po mazurach też śmigacie? np. Mikołajki, Ruciane Nida, Pisz?
Napisał szaman696
a macie tam jakies gory?
nie, ale mamy jeziora, a dookoła nich całą sieć fajnych tras dla rowerzystów
Napisał blair7
a to szkoda ze gor nie ma, bo u nas sa jeziora z gorami dookola i cala siecia tras, zreszta tam gdzie nie ma tras tez sie da jezdzic
Na mazurach bywałem co rok jak nie żagle to kajaki, a w miedzy czasie na rowerze też jeździłem. Nie tyle ile bym chciał ale kiedyś napewno pojadę na dłuższą wypad. Tereny są niesamowite, piekna przyroda, droga i rower![]()
U nas problem polega na tym że wszystko jest zurbanizowane i gdzie się nie ruszysz tam jakiś płot czy dom.
W niedzielę dnia 15 marca wybieram się z Anią na wycieczkę rekreacyjną, prawdopodobnie do Ojcowa. Istnieje możliwość zmiany na jakieś Mnikowy, Będkowice czy też okolice Rudna. Planujemy 50-60 km rekreacyjnej, radosnej, lekko terenowej jazdy. Start o godzinie 10 z lądowiska na Błoniach. Zapraszamy.
W sensie ze 15 marca?
Bo 14 to sobota czyli jutro...
Taaak, ostatnio jakoś często patrzę na zegarek po północy i nauczyłem się odejmować jeden dzień![]()
elteha, chętnie śmignę z Wami, gdyby coś jednak Wam nie wypaliło, daj sms'ka (696 914 635), bo wtedy pewnie inną traskę sobie machnę. Do jutra.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks