Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Temat: okolice ronda mogilskiego - brak możliwości jazdy do huty

Tego Ci nie powiem bo po prostu jadę jak jest pusto i nie zsiadam z roweru. Ale najprawdopodobniej powinieneś przejść przez przejście ustawić rower przy krawężniku, wsiąść i czekać na zielone światło potem ruszyć razem z samochodami :)
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Cytat Napisał szaman696 Zobacz post
    Ale to nie jest ścieżka w stronę Huty. Ona po 100 metrach się urywa i nie ma co ze sobą zrobić bo chodnikiem nie wolno, ulica pod prąd nie wolno, jedyne wyjście to jak ktos chce być przepisowy to zejście z roweru, przeprowadzenie go przez przejście i włączenie się dalej do ruchu w Mogilską w kierunku NH.

Ja tak robię tyle, ze oczywiście bez zsiadania z roweru i jest spoko. Nie przeszkadza mi to jakoś szczególnie, w sumie dość płynnie i bezproblemowo się ten fragment pokonuje. Bardziej mnie wkurza sama jazda Mogilską na odcinku do komendy.
    Jeżdżę dokładnie tak samo, chociaż jak raz spotkałem radiowóz na światłach to miałem dylemat czy jechać czy nie. Na szczęście stali w kierunku ronda, a nie huty więc... pojechałem ;)

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia