Tego Ci nie powiem. Nie jeździłem nigdy na treku górskim więc nie wiem jak tam u nich rozmiarówka. Przymierz sie gdzieś. W krk jest Trek na Dobrego Pasterza.
Tego Ci nie powiem. Nie jeździłem nigdy na treku górskim więc nie wiem jak tam u nich rozmiarówka. Przymierz sie gdzieś. W krk jest Trek na Dobrego Pasterza.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
TUTAJ masz geo treka - inny rocznik, ale rama taka sama.
jaki rozmiar będzie dla mnie odpowiedni dla roweru mbike renegate 6.0? wzrost 186cm dł. nogi 89
geometria ramy w linku http://www.mbike-rowery.pl/xc-marathon/renegade-06.html
19
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
a czy "19 nie będzie za małe? gość ze sklepu napisał, że to na wzrost 175 - 180 + -3, i, że dla mnie najlepsza będzie "21.. Tylko tak myślę, żeby nie był potem zbyt ociężały i mało skrętny..
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks