Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Temat: Jaki rower do 3200zł mtb?

Tego Ci nie powiem. Nie jeździłem nigdy na treku górskim więc nie wiem jak tam u nich rozmiarówka. Przymierz sie gdzieś. W krk jest Trek na Dobrego Pasterza.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

TUTAJ masz geo treka - inny rocznik, ale rama taka sama.

Cytat Napisał sqwara Zobacz post
    Ja się potrzepię pod temat. Ostatnio znajomy szukał roweru aż w końcu wybrał GIANTA nie pamiętam modelu ale dał coś koło 4k za niego. Tutaj nikt nawet nie "bąknął" o Giantach. Dlaczego ? Są tak złe czy co ?

Edycja :

Ten model ma :http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/...on/7729/45285/
    Wypada kiepsko osprzętowo przy tej cenie.
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć

jaki rozmiar będzie dla mnie odpowiedni dla roweru mbike renegate 6.0? wzrost 186cm dł. nogi 89
    geometria ramy w linku http://www.mbike-rowery.pl/xc-marathon/renegade-06.html

19
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

a czy "19 nie będzie za małe? gość ze sklepu napisał, że to na wzrost 175 - 180 + -3, i, że dla mnie najlepsza będzie "21.. Tylko tak myślę, żeby nie był potem zbyt ociężały i mało skrętny..

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia