Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Temat: Jaki rower do 3200zł mtb?

W tej cenie pewnie się znajdzie jeszcze trochę ciekawych pozycji. Napisz coś więcej jaki styl jazdy preferujesz? Mi osobiście podoba się expert i x-vert.
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć

Kross i Unibike mi się podobają. Tak jak mały napisał z innych form w tej kwocie tez cos sie znajdzie, podejrzewam, że merida coś ma, boplighta niegłupiego za tą kasę by kupił, authora.

Pomyśl na czym Ci najbardziej zależy. Popatrz na szczegóły. Jeden z rowerów ma już na przykład 10cio biegową kasetę. Co w sumie do końca nie wiadomo czy jest jego zaletą ;)
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

W mojej jeździe pewnie za dużo stylu nie znajdziesz.. Lubię jeździć w terenie i głównie na to się piszę, błotko, wertepy itp. itd. Maratony amatorsko, czyli lekkie ściganie. Najbardziej podoba mi się ten Corratec, ale musiałbym dozbierać 400zł, bo gość ze sklepu mówił, że ze zniżką za 3200, pójdzie. Rower będzie modyfikowany, myślę, że na pierwszy ogień i kasę pójdzie amortyzator. Także dobrze byłoby wyhaczyć w tej cenie najlepszą ramę.
    Ostatnio edytowane przez Mały ; 05.05.11 o 09:03

Idąc taką metodą to najlepiej kupić samą ramę i składać cały rower.

To nie lepiej znaleźć coś co od razu ma amora sensownego? Niż potem zmieniac?
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Pewnie, ze lepiej, ale teraz mam ograniczony budżet, a te zmiany, nastąpią, ale do roku czasu, także... Potrzebuje coś żeby jeździć już, a nie siedzieć i zbierać

Potrzebuje coś żeby jeździć już, a nie siedzieć i zbierać
    W takim razie po cóż aż tyle przeznaczać na coś co ma być w po jakimś czasie zmienione? Nie lepiej od razu odłożyć pieniążki a teraz kupić coś z niższej pułki?

To jeżeli planujesz jakieś większe modernizacje to kup cos tak żeby potem była dobra podstawa do dalszej rozbudowy. Choc moim zdaniem żaden z tych rowrów nie jest dobrą bazą pod dalszą sensowną rozbudowę. Rower to głównie rama amor i koła. A w tych wszystko kuleje. ramy ciężkie, amory słabe, koła nędzne. Poszukaj jeszcze więcej po necie moze znajdziesz coś ciekawszego

Niestety tak to właśnie jest jak się chce kupić gotowy rower. To jest na zasadzie " coś za coś ".

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia