Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Nowy serwis rowerowy 24h/7 !!!

Exclamation Nowy serwis rowerowy 24h/7 !!!

Witajcie,
    Rusza PomocRowerowa24! Jesteśmy dostępni do waszej dyspozycji 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę! Sam serwis jest otwarty w tygodniu od 9 do późnego wieczora. W weekendy jest zamknięte, ale jeśli czegoś Ci potrzeba, wystarczy zadzwonić do mnie lub Bogusia! Oferujemy również coś czego jeszcze nigdy wcześniej nie było, gdy następnym razem zepsuje ci się rower w drodze do pracy/szkoły, w trasie (okolice Krakowa) wystarczy telefon do PR24 a my przyjedziemy i dokonamy naprawy! Na razie możecie nas znaleźć na facebooku

http://www.facebook.com/pages/Pomoc-...39025786165639

Jesteśmy na ulicy Gzymsików 6/6, jest to obok radia Kraków. Póki co się rozkręcamy więc przed odwiedzinami prosimy o kontakt.
    Pozdrawiamy!
    Marcin 663 739 303
    Boguś 513 085 770
    meil: pomocrowerowa24@gmaiul.com

hehe ... a jak będziesz w trakcie imprezy ??

trza będzie przetestować czas reakcji w niedzielę o 22:47

no i dupa - dzwonię dziś do Chwalby i Chwalba śpi - a ja w potrzebie byłem hehe

Cytat Napisał Chwalba Zobacz post

Póki co się rozkręcamy więc przed odwiedzinami prosimy o kontakt.
    Żeby chłopaki zdążyli flaszki po imprezie pochować

Witam,
    wynikł pewien problem co trochę opóźniło moje przybycie na ten portal jak najbardziej PomocRowerowa działa i jesteśmy do waszej dyspozycji na ul.Gzymsików 6/6 nieopodal radia Kraków. Już teraz zapraszamy na zapoznianie się z nami na facebook'u " http://www.facebook.com/pages/Pomoc-...39025786165639 " Posiadamy wiele możliwości oraz wiele umiejętności . Gorąco zapraszam do kontaktu TEL : 515-526-586 aby zajawa nie znikała !!!

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia