Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Temat: Dymno-orientacja_14.05.2011_Sobota

Na razie cieszę się, że nie przytyłem tej zimy (metoda motywacji przez zauważanie drobnych sukcesów). Podejrzewam, że prędzej ten samochód skończy żywot w czeluściach wielkiego pieca niż ja pozbędę się brzucha. Dlatego następna będzie amerykańska pół-ciężarówka z kanapą zamiast siedzeń. I więcej rowerów na pakę można zabrać!

Wracając do tematu. Jeśli kto chętny to służę miejscem. A może ktoś na pieszą trasę? A jest też tam mieszana (tzw. ekstremalna - metę zamykają o 1:00 w nocy).

OK to się zapisałem. W takim razie jak można jadę z Tobą. Teraz trzeba gdzieś mapnik kupić....

Ja mam mapnik zrobiony przez gościa, który robi różne cuda z plastiku. Niestety nie obraca się ale wytrzymał już 4 imprezy i ma się dobrze. To jest po prostu zgięty kawałek poliwęglanu przypięty zipkami (trytkami czy jak to tam zowią) do kierownicy. Trzeba brać pod uwagę, że licznik rowerowy wtedy trzeba jakoś inaczej zaczepić niż zwykle.

Markowe mapniki to koszt rzędu 200-300 zł.

i po imprezie... okazało się że to dość ekstremalny maraton - zaliczenie wszystkich punktów prawie nie możliwe - dodatkowo brodzenie przez łąki po kolanach w wodzie, bagna a chwile później jazda przez piasek. Relacja już niedługo

He he Stahu pierwsze koty za płoty.
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć

Z tego krótkiego opisu wnioskuję, że relacja będzie przyprawiała o dreszcz emocji!

Nie wiem czy na tym forum można pisać o bobrach. Bo to głowni bohaterowie tej imprezy :)

A co poprzenosiły lampiony? Czy może was atakowały małymi dzidkami?
    Ściągać spodnie, ściągać majty
    Ściągać buty, ściągać rajty
    By życie miało jakiś sens ...
    Chcemy luzu, chceeemy jeździć
    Ostatnio edytowane przez Mały ; 16.05.11 o 08:46

Bobry spiętrzały i w niwecz obracały warianty optymalne. Narobiłem przez nie kupę kilometrów. Ale było pięknie. Piekielnie pięknie. Dwie drogi asfaltowe na całym terenie, z czego po jednej zabronili jeździć. Harpagan przy tym rajdzie jest jak niedzielna przejażdżka z rodziną do Tyńca :)

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia