Orientuje się ktoś może, gdzie można dorwać w Krakowie Kryptonite, poza Mbikiem?![]()
Orientuje się ktoś może, gdzie można dorwać w Krakowie Kryptonite, poza Mbikiem?![]()
Bikershop z tego co kojarzę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jakby ktoś jeszcze potrzebował: w Cyclocentrum coś tam jest (jakiś za ~80 zł), w Secesji na zamówienie, w Ando na zamówienie (ponoć jutro/pojutrze mam dostać), w Bikershopie nie prowadzą.
Z Ando to różnie bywa.
Ściągać spodnie, ściągać majty
Ściągać buty, ściągać rajty
By życie miało jakiś sens ...
Chcemy luzu, chceeemy jeździć
Ile razy byłem w Ando to słyszałem ten tekst "jutro, pojutrze, w przyszłym tygodniu". Nigdy nie było.
W Cyclo można zamówić dowolny model o ile jest dostępny... co obraziłaś się na Mbike czy na Wacona ;p
Zamówić można w każdym z tych sklepów, tyle że mi się czekać nie chce. W Mbiku byłam najpierw, ale powiedzieli że za dwa tygodnie przyjdą. Jeśli w Ando faktycznie takie jaja robią, to pewnie i tak trzeba będzie poczekać...
A nuż się wstrzelisz w paczuszkę dla Ando, może teraz przychodzą częściej, bo sezon.
Ściągać spodnie, ściągać majty
Ściągać buty, ściągać rajty
By życie miało jakiś sens ...
Chcemy luzu, chceeemy jeździć
Byłęm a Ando kilka dni temu i bardzo pusto było jeśli chodzi o części.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A jednak, dziś pan zadzwonił że przyszło moje Kryptonite :).
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks