Ja chyba w tym roku zacznę szosę składać. Chciałem kupić całą na raz, ale jednak łatwiej będzie po kawałku![]()
Ja chyba w tym roku zacznę szosę składać. Chciałem kupić całą na raz, ale jednak łatwiej będzie po kawałku![]()
Zapraszam na moją stronę:
www.grzegorzkowal.com
No to respekt jak na innych rzeczach tyle z wagi zszedłeśJak byś zakupił nowe maxxisy 285 (tak tyle wazą, ale ile kosztuja to nie wiem
) to by poniżej 10 pewno było
![]()
Co do cube'a się nie wypowiem co najwyzej tyle że (przynajmniej w tej ramie) damper jest połączony z dolnymi rurkami co podobno bardzo poprawia przeżywalnośc dampera![]()
Giant, do xc to Anthem najlepiej, teraz w ogóle giant przerobił i jest tylko Anthem X ( 100mmm skoku wczesniej 90 było) albo trance ?x? 120mm Ramki raczej się nie opłaca samej kupowac. Najtańszy nowy Anthem x 3 kosztuje 5000 a rama 4k wiec zupełnie nieopłacalnie. Co prawda raczej słaby jest ale np za 6400 już jest fajowy ścigacz ( fox z przodu itp)
Wracając do ślicznego Pasieczkinowego rowerka. Czy mi sie zdaje czy w kołach są "płaskie" szprychy?![]()
ehh kolorystyka swieta wg mnie w ogolnie sprzecior miazgagrtuluje bardzo fajny iscie zaj.... brawo
![]()
Wypasior - bardzo mi siępodoba - sam bym taki chciał mieć - mogiem siewymienić nza meridę :)
P.S.
tyż mam nowego bika w kolekcji ale się nie będę chwalił - pokażę kiedyśna jakimś wypadziku w teren - bo to terenówa je :)
tym razem biało-niebieski wpadł w łapki :)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Tego to na przyczepkę bym już nie wrzucał, tylko na miejsce pasażera z przodu. Czy tarcze są 2x 160?
Biegać skakać
Latać pływać...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks