Już tylko nie całe 6 miesięcy zostało do wyprawy jaką planuję na 2011 rok.Trasa przebiegać będzie przez 8 stolic państw Europy:Lublana-Monako-Andora-Lizbona-Madryt-Paryż-Luksemburg-Berlin.Start planuję 18 czerwca w Zgorzelcu zakończenie w Świnoujściu żeby zaliczyć maraton Bałtyk-Bieszczady.Mam na to 34 dni żeby dojechać do Świnoujścia.Wszystko chcę przejechać na rowerze, rower typu szosa praktycznie bez bagażu. Na pewno to będzie bardzo wielkie wyzwanie w moim wykonaniu ale coś teraz trzeba w życiu robić jak się nie miało czasu młodych latach.Na pewno chciałbym pozyskać jakiś sponsorów może tak bardzo nie zależy mi na kasie ale może jakiś dobry sprzęt nawigacyjny,łącze internetowe typu blueconnect żeby mieć kontakt wieczorami z rodzinną i znajomymi, może jakieś media zainteresowały by się moją wyprawą np. stacja radiowa.Na pewno zapraszam wszystkich chętnych którzy chcieliby wziąć w tej szalonej wyprawie i proszę ewentualnie o pomoc jeśli ktoś może a ma jakieś dojścia ,mowa o sponsorach.

Odpowiedź z Cytatem

Bookmarks