Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 14 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 133

Temat: Filmy rowerowe

.
    spoko pakamera hajgdefiniszion się tez znajdzie a jak zbierzemy nasze pomysły do kupy to jeszcze oskarka dostaniemy

http://ccfc.ch/videos.htm

Cytat z forum emtb.pl :
    "Puki co z miejsc z tych filmików zaliczyłem tylko aletsch. Polecam uzależnionym od adrenaliny, nie bojącym się skakać z progów na trawersie gdy 80cm z lewej jest kilkusetmetrowa przepaść."

Panowie, jedziemy w Alpy
    Chamski, zlosliwy, arogancki, wszystkowiedzacy, samozwanczy straznik poprawnej polszczyzny. Pozdrawiam.
    www.borntoroam.pl / http://picasaweb.google.pl/zdan1990

coz z mojego doswiadczenia mogę wam rzecz tyle ze zeby film mial rece i nogi trzeba jezdzic naprawde dobrze, a przynajmniej szybko;p pare takich produkcji sie w zyciu robiło, i mimo tego ze w wolskim co jak co ale wolno nie jezdze ( co potwierdza Ci co ze mna ostatnio tam bywaja;p) to na filmach to dalej wychodzi kiepawo.Wszystkie hop, trawersy, cos co wyglada na trudne i takie naprawde jest, na filmie to smiech na sali. Obecnie składamy z początków jesieni taka parominutową produkcję, niestety nie kręconą kamerą HD, wkrótce bedzie miała miejsce premiera;p Jednak żeby uzyskać taki efekt jak chociażby chłopaki z unlimited robi sie takie zabiegi, jak np swojego czasu team bochenek na Wierchomli. Chłopcy biorą w kadr jeden zakręt, po czym przed obiektywem nakurwiają ile tylko sie da, i zwykle zaraz za kadrem lądują w krzakach albo na drzewach:D Inaczej wychodzą farfocle. Chyba że ktoś ma ochotę kręcic filmy przyrodnicze;D
    Ja na przyszły rok planuję zrobić cos takiego bardziej hc, jezdzi mi się coraz szybciej więc mysle ze wyjdzie cos fajnego:D Pomysł mam, kamera HD bedzie, poskłada się coś zgrabnego. Swoją droga filmy uzależniają prawie tak samo jak jazda;D

eee ZWojteq co do freeriderów enduraków to zapomniałeś o mnie a ja zawsze jestem chętny na wyjazdy w górki co do filmu to ja już zaczołem zbierać materiał o czym Zdan dobrze wie ale zbieranie się zakończyło w sierpniu gdy mi kamerke podwędzili

niestrudzenie marnując kolejne gigabajty dysku na dziesiątki ujęć, w wyjątkowo płodnym sezonie 2009 stworzyłem kolejna produkcje- dla fanów zjazdu szlakiem niebieskim z Turbacza. http://www.pinkbike.com/video/90887/. Kto jeszcze nie był- mam nadzieję że zachęci:)

Dokładam sobotni wypad do kasiny http://www.pinkbike.com/video/90827/ , i zmieniłem link do turbacza, teraz jest wersja właściwa, w pełnej rozdzielczosci i na pełnym ekranie:)

Rewelacja Każda kolejna produkcja to duży krok na przód Tak trzymaj BTW fajne OTB na agrafce

otb bylo pierwsza klasa, byłem tak zmęczony ze nie wpiąłem prawej nogi, i kiedy juz mnie podbilo na kamieniu i chciałem sie zatrzymać żeby nie przelecieć zakrętu w najważniejszym momencie nie mialem na czym zaprzeć przedniej nogi;p Szkoda ze nie nagrał się kilkunasto metrowy rajd plecami po kamieniach za tym krzakiem po prawej;p Ale wszystko dla sztuki:D

Hmm, jakoś mi się wydawało, ze śmigasz na platformach, a nie spd...
    Zaliczyłem podobne otb w Austrii, tylko zamiast kamieni były krowie placki, ale udało mi sie ustać lot i zrobić slalom między plackami

smigam na crankach malletach, w butach shimano dx, stad moze wrazenie ze to platformy;]

uwielbiam kawałek, który jest w filmiku z kasiny

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)