Mocowanie nawierzchniDealer Volvo WadowskiCampery Wadowscyrowery i ramy szosoweKIA WADOWSCY - GAJ K/KRAKOWA
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 3 4 5
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Temat: Góry - niedziela - 14.10.2010

Cytat Napisał szaman696 Zobacz post
    Wszędzie wiecej jest spaliniarzy bo coraz więcej ludzie maja takiego sprzętu.
    ludzie nie mają co z kasą robić, lepiej zainwestowali by w dobry rower... i zdrowie :D

Cytat Napisał Królik Zobacz post
    Specialnie kupiłem ten aparat żeby mieć jedno i drugie w dobrej jakości. Porównywalny z Canon 3D Markiem, którym kręcili kilka filmów np jeden odcinek Housa
    Nie chce się tu wcinać, ale Canon 3D jeszcze nie istnieje :] Chodzi o 5D mark II
    Swoją drogą to bardzo żałuje, że się z Wami nie wybrałem i widzę, że nie ja jeden...
    Pzdr

Cytat Napisał blnd Zobacz post
    Nie chce się tu wcinać, ale Canon 3D jeszcze nie istnieje :] Chodzi o 5D mark II
    Racja, walnołem tak z pamięci

Cytat Napisał goocior Zobacz post
    ludzie nie mają co z kasą robić, lepiej zainwestowali by w dobry rower... i zdrowie :D
    Każdy robi to co lubi, nie wszyscy lubia jazdę na rowerze.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Bookmarks

Uprawnienia