Chodzi mi o to gdzie znajdę duży wybór profesjonalnych narzędzi do roweru, co przyjeżdzam do sklepów to sie borykam z kluczami, bo nie maja, bo sprowadzą itp.
Chodzi mi o to gdzie znajdę duży wybór profesjonalnych narzędzi do roweru, co przyjeżdzam do sklepów to sie borykam z kluczami, bo nie maja, bo sprowadzą itp.
W mbiku na łobzowskiej mają trochę, byłeś tam?
Ściągać spodnie, ściągać majty
Ściągać buty, ściągać rajty
By życie miało jakiś sens ...
Chcemy luzu, chceeemy jeździć
ostatnio widziałem że nawet w bikershopie mają trochę rożnych kluczy. Mamy tam zniżkę.
Ogólnie to najlepiej znaleźć na allegro a później uderzać do konkretnego sklepu.
Na hasło bikeholicy dostaniesz rabat. My mamy nawet jakieś karty rabatowe ale jak powiesz, że masz zniżkę bikeholikową to dostaniesz parę %
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
mbike, co tam jeżdzę to to ni c nie mają :)
Chodzi mi o klucze dość nietypowe np: do misek campagnolo (oś na kwadrat), albo klucz do szprych z 4 trzymającymi scainami, klucz do kaset żeby za każdym razem nie wykręcać konusów - ten akurat znalazłęm w cyclocentrum :)
przegladałem wczoraj, niektóre ceny zaporowe :) ale nie znalazłem skuwacza
2 pytanie: gdzie można kupić dobre smary do łożysk, pakietów, ogólnie do zabezpieczenia przed wodą?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks