?? o co chodzi z tymi fdługimi paluchami bo nei kumam?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
długie paluchy ze klamki hamulcowe tak daleko są ???
a to durgie to ma takie koło tak samo rozwalone nie bło złe bo rowerek cłąy to oscar nie taki zły był ale zatyrany z użycia![]()
...
Ta to z klamkami pewno chodzi, ale to specjalnie bo właściciel nie używa hebli![]()
"puść te heble"
http://picasaweb.google.pl/Wojtekbike/
No nie, a pod jakim katem sa ustawione ?az dwa zdjęcia pod róznym katem.
Zdjecie trzecie - tak się kończy kupowanie kazdego roweru na stalowej piaście tylnej.
Bedę tu wklejał zdjecia, typu czego to ludzie nie wymysla aby się zabić![]()
Kolega jeździ na tak ustawionych klamkach a w rerenie żaden bikeholik nie dałby mu rady.. Jeśli komuś wygodnie to nie widzę powodu do śmiania się. Dla mnie nic śmiesznzego nie ma w tych zdjęciach.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Co, pod katem 90 pionowo w dół?????, przecież nie ma jak ich chwycić????
wczoraj widziałam pionowo do góry![]()
Tak ma ustawione idealnie w dół prostopadle do ziemi. Sam mam bardzo nisko ustawione.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks