W bikershopie jest marny serwis dobry to oni mają sklep.
W bikershopie jest marny serwis dobry to oni mają sklep.
Ja znam dobrego tylko jedno VarioBikes na Józefińskiej, ale to pewnie dlatego że nie korzystam z serwisów, wszystko robię sobie samemu w piwnicy.
Wiem też CykloCentrum tez ludzie chwalą.
W CycloCentrum jest przemila obslug, zarowno w sklepie ---> Jarekjak i w serwisie. Chociaz tutaj tak mi wyregulowali tylna przerzutke po zmianie manetki, ze nie nadaje sie do niczego innego, jak tylko powtornej regulacji... no ale i tak ich polecam. Reszte zrobili kozak
![]()
Bikershop serwis porażka. Podjechałem kiedyś szosą podpompować koło i nmie dość żę nie mogłem tego zrobićsam to jeszcze musiałem zapłacić. żenua
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Panowie, najlepszy serwis zrobisz sobie sam. Nie chodze do serwisu i raczej nie pójde.
Odpawiają tam buble, na odwal sie...
Jelitek to ja prawie co dzień przejeżdzam koło Ciebie i nawet nie pomachasz![]()
![]()
To jak będę miał wolne to mogę wpaść do Ciebie na piwko (za pozwoleniem)![]()
Korzystał ktos z Was z 'Pogotowia Rowerowego' na ul. Kalwaryjskiej (na przeciwko Korony)? Mozecie powiedzieć co o nich myślicie?
Widzę że sporo ludzi mieszka w okolicach Bronowickiej:) Ja mieszkam na Widoku.co do R...x na bronowickiej to nie specjalnie polecam(byłem u nich kilka razy,jako że mieszkam blisko) ale zdecydowanie bardziej wolę ich niż S.....ę na Wielickiej.Tam jest dopiero porażka.Jak mi kiedyś centrowali koło to zapomnieli go dokręcić.Do dziś mam blizny!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks