sklep godny polecenia, spory asortyment, obsługa - lepiej już chyba być nie może,
zakupy udały mi się w 101%, choć kasy poszło sporo,
naprawdę polecam - tak trzymać![]()
sklep godny polecenia, spory asortyment, obsługa - lepiej już chyba być nie może,
zakupy udały mi się w 101%, choć kasy poszło sporo,
naprawdę polecam - tak trzymać![]()
Citius, altius, fortius - ... ot nowe cele
Taaa, kiedyś Michał miał sklepik i serwis na ul. Szlak. Kultowe miejsce gdzie można było pooglądać sprzęty marki Roox, Race Face i podobne cudeńka, w tamtym roku udało mi się od Michała kupić "po pieniądzach" nieużywany damper Rock Shox Super de Luxe do GT LTS. Pewnie ma jeszcze wiele perełek.
ja lubię tę Panią co tam pracuje. fajnie wymawia RACE FACE![]()
POLUZUJ TAM, GDZIE CIĘ CIŚNIE, HĘ?!
Podoba mi się asortyment w tym sklepie, a obsługa też całkiem spoczko.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jeżeli chodzi o serwis amortyzatorów to ufam bardziej Michałowi niż Kalemu który parę razy spieprzył robotę. Nie wspomnę że w TWR jak była nagła potrzeba potrafili od ręki reanimować szpej . Ze swojej strony gorąco polecam !
parę razy odwiedziłem tamten sklep i muszę sam przyznać że sprzedają tam solidne części, kupiłem tam przednie widełki i amortyzator na tył ZOOM i jestem pod wrażeniem ich wytrzymałości bo przeżyły 3 lata moich katusz po dziurach i skokach i jeżdżę na nich do dziś i nie zamienię ich na żadne inne
więc również polecam ten sklep![]()
Ja mam mieszane uczucia co do sprzedawcy.
Kupowałem u nich raz oponę i sprzedawca krzyknął 80 zł za Kende Karme, powiedziałem mu, że kilka dni temu kupiłem taką samą oponę w Cyclo Centrum i zapłaciłem za nią 55 zł, to sprzedawca sprzedał mi ją w końcu za 60 zł.
Drogo ,a pani która tam handluje nie ma zielonego pojęcia co sprzedaje.
Ostatnio edytowane przez Borys ; 28.06.10 o 17:36
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks